MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Wyzwiska na WD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Patrząc na wasze dyskuje z tego wątku: http://mineserwer.pl/Temat-Ma%C5%82a-akt...nistracji, wywnioskowałem, że przeszkadzają wam wyzwiska na wd i faktycznie robi się to już irytujące dlatego wpadłem na pewien pomysł
Jak wiecie na wd jest chat dla teamu, oraz gdy się wpisze "!" przed wiadomością to chat funkcjonuje dla osób z różnych drużyn, nie wiem czy zablokowanie chatu globalnego czyli tego z "!" nie byłoby dobrym pomysłem. Jakby nie patrzeć, większość wyzwisk rozpoczyna się, gdy ktoś kogoś zabija, więc jakby był tylko chat dla teamu to ten "10latek" mógłby jedynie pisać na /msg wyzwiska do gracza, który go zabił, ale wtedy można byłoby użyć komendy /ignore i po sprawie. Więc, tak się zastanawiam czy usunięcie globalnego chatu nie będzie dobre (można usunąć globalny chat i zobaczyć czy sytuacja na chacie się poprawi) bo na rozgrywkę nie ma wpływu, gdyż graczom jest najbardziej potrzebny chat z własnym teamem.
@refresh
Co za różnica? /ignore działa zarówno na chat, jak i na wiadomości prywatne.
To nie serwer ma blokować wasze wulgaryzmy, to wy macie ich nie używać.
Wiesz, że ci gracze sami z siebie się nie nauczą, aby nie używać wyzwisk. Obojętne jest im to, że ktoś jest młodszy, a społeczność wd tylko uczy tych młodych uzywania wulgaryzmów oraz braku szacunku do innych. Zablokowanie global chatu napewno by zmniejszyła wulgarne słownictwo w 90%. A co do tego ze ignore działa tak na chat i wiadomosci prywatne to prawda, ale co ci po tym jak dasz komus ignore jak reszta graczy bedzie widzieć jak ktoś cię wyzywa. I chat będzie tylko zaśmiecony tekstami:
-ty ezzie nie umiesz sie klepac
- nie to dawaj 1vs1 (brzydkie słowo)
- po co jak nie masz ze mna szans (brzydkie słowo)
Od tego zaczynają się głownie wyzwiska na WD, ale róbcie jak uważacie to wszystko co chciałbym powiedzieć.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie