MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skup poprzez skrzynki.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Heja,
Przychodzę z propozycją dodania systemu sprzedaży/kupna przedmiotów poprzez skrzynie (Tak jak mamy to na Prisonie).
Uważam że wpasuje się to idealnie w klimat RPG.
System ten umożliwia rzeczy których targ nie posiada i fajnie by było móc korzystać z obu systemów.
w sumie to tyle, taka luźna propozycja Tongue
Według mnie pomysł fajny, ale ludzie na pewno znajdą sposób, aby go w jakiś niedozwolony sposób wykorzystać.
(19-December-2019 17:17:27)PriNtovky napisał(a): [ -> ]Według mnie pomysł fajny, ale ludzie na pewno znajdą sposób, aby go w jakiś niedozwolony sposób wykorzystać.

Skoro myślimy takimi kategoriami, to dlaczego ten system istnieje na Prisonie?
Moglby ktos strescic ten system bo nie jestem w temacie tego prisona ;D?
(19-December-2019 20:07:44)Ansymon napisał(a): [ -> ]Moglby ktos strescic ten system bo nie jestem w temacie tego prisona ;D?

Ogólnie rzecz polega na tym że możesz stworzyć sklep poprzez skrzynkę. Tzn np. że chce sprzedawać diament poziomu pierwszego, to wkładam je do skrzyni i tworzę sklep i teraz już każdy kto przyjdzie na twoją działkę będzie mógł kupić od ciebie te diamenty które są w skrzyni. Albo odwrotnie. NP chce kupić klejnoty klanowe. To tworze skup na skrzynce i każdy kto przyjdzie na działkę będzie mógł sprzedać taki klejnot który trafi do skrzyni Tongue

A tak btw to @Refresh
Dzieki Big Grin
Temat do zamknięcia, gdyż odpowiedz została udzielona w innym wątku.

Admin napisał(a):Odpada, znacznie gorszy monitoring przeplywu dóbr, który wyeliminował masę oszustów i kombinatorów, na prisonie sie to sprawdza bo od samego poczatku byly cele przygotowane w sposob adekwatny, na rpgu oferty oraz trade w zupelnosci wystarczy.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie