16-December-2019, 20:38:11
Wielokrotnie cheatowałeś na multikontach zmieniając IP i omijając blokady. Co więcej jesteś troszke zbyt pewny siebie, bo z konta KorwinMjke już po napisaniu tej prośby o ub i skargi na mnie pisałeś do innych graczy, że dostaniesz unbana za darmo, bo ja będę miał dzięki tobie 100% degrada itd. Gdyby nie te wszystkie akcje z twojej strony to może bym pomyślał o unbanie - Odpowiadam tutaj na jakże inteligentnego administratora 14 letniego tego wspaniałego serwera z nickiem "maciewek" który zamknął wątek i nie dał mi odpowiedzieć
1 - nie cheatowałem na innych kontach mam ip statyczne nie dynamiczne
2 co prawda to prawda jestem pewny siebie bo nic nie możecie mi zrobić ponieważ nie używam żadnych wspomagaczy a administracja jest bardzo mądra
3 Konto "KorwinMjke" zostało stworzone po tym jak dostałem bana bo chciałem sobie pograć
4 Masz błędne informacje bo nie pisałem że dostaniesz degrada tylko że nie muszę kupować unbana ponieważ dostane go za darmo
PS nie bd musiał czekać znowu 2 dni na odpowiedz aż uzbierasz informacje?
Jeszcze jedna sprawa czy mogłbys odblokowac moje ip? chciałbym pograć sobie
1 - nie cheatowałem na innych kontach mam ip statyczne nie dynamiczne
2 co prawda to prawda jestem pewny siebie bo nic nie możecie mi zrobić ponieważ nie używam żadnych wspomagaczy a administracja jest bardzo mądra
3 Konto "KorwinMjke" zostało stworzone po tym jak dostałem bana bo chciałem sobie pograć
4 Masz błędne informacje bo nie pisałem że dostaniesz degrada tylko że nie muszę kupować unbana ponieważ dostane go za darmo
PS nie bd musiał czekać znowu 2 dni na odpowiedz aż uzbierasz informacje?
Jeszcze jedna sprawa czy mogłbys odblokowac moje ip? chciałbym pograć sobie