MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Brak możliwości odblokowania gracza na działce
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W sumie wszystko jest napisane w temacie. Na serwerze Minefox.pl na trybie GTA 6 nie ma komendy umożliwiającej odblokowanie gracza na działce. Chciałem zablokować pewnego gracza na kilka minut, ale potem sobie zdałem sprawę, że nie mogę go odblokować. Jeżeli jednak taka komenda istnieje, proszę o napisanie mi jej w komentarzu.
Pozdrawiam, Szumiel

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
@Refresh

Jaką komendą zablokowałeś gracza? I czy próbowałeś użyć jakiś komend (jeśli tak to podeślij)?
Komenda do blokowania: /p zablokuj nick
Próbowałem komend: /p odblokuj nick, /p unlock nick, /p zablokuj nick (może powtórne użycie komendy by odblokowało ale nie). Poza tym w spisie komend (/p help all) nie ma podanej komendy na odblokowanie.

(13-December-2019 11:41:42)Szumiel napisał(a): [ -> ]Komenda do blokowania: /p zablokuj nick
Próbowałem komend: /p odblokuj nick, /p unlock nick, /p zablokuj nick (może powtórne użycie komendy by odblokowało ale nie). Poza tym w spisie komend (/p help all) nie ma podanej komendy na odblokowanie.

Jeśli dobrze pamiętam to powinna działać komenda /p undeny nick albo /p unban nick
Żadna z tych komend nie działa, moim zdaniem po prostu taka komenda nie istnieje.

@Refresh

@Refresh

Działa, do zamknięcia.
Poprawione, od teraz możesz użyć komendy /p odblokuj (Nick). W razie problemów wyedytuj swój poprzedni post.
Przekierowanie