MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: propozycja do trybu gry - Survival
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka.

Gdzieś kiedyś obił mi się o uszy taki plugin...
Jak wiemy, niektórych graczy ( w tym mnie ) często loga podczas walki, wina interentów, serwera - nieważne. Lecz można by zmienić automatycznego DEDA za lognięcie ( nawet z guardem Ci Secik sypnie ) na zamianę w Zombie Smile TAK !
Otóż sprawa wygląda tak, że zamiast DEDA zamieniasz się w Zombie ( MOBA, nie ty nim sterujesz ) który ma całe twoje EQ i wszystko co posiadasz, a jeżeli pada to i ty padasz jeżeli jednak znów zdążysz się zalogować z powrotem Zombie zmienia się w Ciebie. Gdy byśmy mieli Guardiana, śmierć Zombie nie kończyła by się sypnięciem lecz tylko stratą guarda. Myślę, że pomysł godny przemyślenia.

Pozdrowienia ~Mlody
Totalna glupota, to trzeba bledy ponaprAwiac w dzialaniu kodu plugina.
I nadal ma Ci demo sypać, nawet jak guarda masz ? -,-
@UP

Tylko po co gracz miałby zamieniać się w moba podczas gdy w tym przypadku ciebie relognie? Moim zdaniem w tym przypadku jak serwer wyrzuci z serwera to po prostu nie bral to jako ucieczke Tongue.
Każdy ma podzielone zdanie. Ale bug z guardem do naprawy.
Na początku wziąłem ten temat za " bezsensowny " lecz przeczytałem to jeszcze 2 raz i doszedłem do wniosku że to ma sens.

Bug myślę że zostanie naprawiony ale zostawię to Kalisowi .

Co do pluginu nie ma sensu go wgrywać , wystarczy pozmieniać dane w obecnym i załatwione Smile
Bylo by milo xD
No nwm ale to jak mówisz chyba nie taki zły plugin
Mi się strasznie nie podoba to
Nikt tu dawno nic nie pisał.
Prosze o zamkniecie... i naprawe bledu.
Przekierowanie