Witam, przyszedłem z taką sprawą iż dziś kupiłem od pewnego użytkownika Bagnet bylem bardzo szczęśliwy ponieważ mam go jedyny na serwerze lecz po chwili bardzo mnie zasmuciło to, że bagnet jest bardzo, bardzo słaby osobę bez seta zabijam na 4 uderzenia a osobę w secie wojskowym już na 8, więc prosiłbym o ulepszenie Bagneta. np. dać mu Sharpness 3 wtedy był by już bardziej użyteczny, przypominam, że Bagnet można zdobyć jedynie ze skrzynki Boss'ów Mafii i jest na niego 1% więc powinien być o wiele lepszy bo jak narazie to tym Bagnetem to jedynie co moge zrobić to podłubać se w oku.
Serwer na którym go mam: mineserwer.pl
Mój nick z serwera: xKaroXTM
Dowód, że mam Bagnet: [
attachment=4518]
Widać, że jest to zbugowany Bagnet, ponieważ nie ma żadnego enchantu.
Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
Szumiel jak to zbugowany?
Jako iż karambit ma sharpness 1 (lub 2 nie pamiętam) czyni go lepszym od bagnetu
Jestem w sumie na tak ale dałbym sharpness 1 góra 2 ponieważ jakby był sharpness 3 zadawał by 9,5 obrażeń. A potem był by kłopot z karambitem który byłby słabszy od bagnetu to tyle odemnie :>
(08-December-2019 22:14:10)KaroX_ napisał(a): [ -> ]Szumiel jak to zbugowany?
Widać, że zbugowany ponieważ nie ma enchantu niezniszczalności. Kiedyś był taki problem, że na spawnie można było niszczyć bloki, w tym ramki, z której najprawdopodobniej pochodzi ten bagnet.
Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
Szumiel kupiłem go od gracza, co mam teraz zrobić?
Nic nie zrobisz, pozostaje ci uzywac to co kupiles - zresztą widziałeś co gracz ci sprzedaje więc dostałeś to za co zapłaciłeś.
Gdybyś dropnął uczciwego prawdziwego bagneta ze skrzyni byłby lepszy.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!