MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: "Konkurs vipy"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Spotkałem się z problemem odnośnie tego, że pewien gracz (xsompy) pisał na czacie, że konkurs który organizowany jest co 6 miesięcy i akurat jest dziś W tym konkursie można było PODOBNO wygrać VIPY, główki. Na początku wylosowaliśmy tematykę (Wraz z innymi graczami) miasto. Budowaliśmy, budowaliśmy i mu się nie spodobało. Na drugi dzień mówi, że działka została zalana i, że możemy od nowa tylko my. Napisał, że idzie się skontaktować z "jury". Okazało się, że gracz, który podobno zalał, nie zalał (tak powiedział). I dał nam drugą szansę xsompy i mieliśmy zbudować pałac, trochę zbudowaliśmy ale się rozmyśleliśmy.... Chciałbym się dowiedzieć czy jest to prawda, czy jest taki gracz który właśnie robi takie konkursy itd. Myślę, że po prostu oszukuje i chce sobie pózniej budowle sobie przywłaszczyć.
SERWER: Minefox, TRYB: CREATIVE 1
Jeśli gracz, który organizuje "konkurs" pisze, że do wygrania są vipy, to jest to fake. Żaden gracz nie ma możliwości przyznawania innym vipów. Jedynie może go kupić komuś, ale to już mniej rozsądne..
Cytat:Chciałbym się dowiedzieć czy jest to prawda, czy jest taki gracz który właśnie robi takie konkursy itd. Myślę, że po prostu oszukuje i chce sobie pózniej budowle sobie przywłaszczyć.
Opisałeś tą sytuację i brałeś w niej udzial, więc taki gracz istnieje Tongue
Co do okradania z budowli, była to jego działka, dodał was do niej i mogliście na niej budować zapewne, więc to łamanie regulaminu jako tako nie jest.
Równie dobrze można taką osobę zgłosić jeśli będzie nadużywała swoich słów na temat wygrania Vipów. Ponieważ to jest wprowadzanie w błąd graczy.

Na temat działek to zależy od gracza kogo dodaje ile tych osób dodaje. To że zalało mu działkę to jest tylko z jego winy.

ale osoba @up już wyjaśniła

Pozdrawiam.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie