MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Poradnik
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jak grać budowniczym?

Każdy na pewno zna klase budowniczy. Niektórym się podoba, a niektórym nie. Jeśli lubisz tą klase i lubisz czytać poradniki to ten post jest specjalnie dla ciebie !

Na początku sprawy z setem itp. Postaraj się zdobyć więcej ciast bo budowniczy ma tylko jedno. Nie wyrzucaj książki dzięki niej możesz produkować bloki ! Na początku buduj mury, a potem obudowuj świątynię. Postaraj też zrobić klejącą substancję bo przyda ci się w umacnianiu murów. NIE WYCHODŹ DO WALKI, BO SZYBKO MOŻESZ ZGINĄĆ !!! Lepiej zajmij się świątynią pobiegnij do zamku i weź łuk. Jeśli masz lvl w eq to możesz zenchantować ten łuk. (Poziom zwiększa się,gdy produkujesz bloki ;D .) Teraz pozbieraj strzały normalnie ścinając drzewo, (LPM) a potem stań na świątyni i walcz dzielnie. Powodzenia !

Wysłane z mojego PAP3400DUO przy użyciu Tapatalka
Kiepskie.Mozna sie dowieziec na filmach banana
Aha ale na forach tesz czytają

Jo jo jo wszystko na filmach WSZYSTKO. A może raz coś nie na filmach???

Co to wgl za poradniki ??!?!? napisane w 5min

NIE BEDZIESZ MI MOWIŁ JAK MAM ZYC !
Dobra koniec z tymi kłotniami krytykujecie. Koniec zakończcie temat

Cienki poradnik nie powiem, nie lubie budowniczego ale jednak poswieciles na to trochę czasu i nie będę ci krytykować teraz Cool
Przynajmiej znalazł się człowiek co się nie mądruje... Thx za.nie krytykowanie

Za wszelką cenę autor chce sobie ''nabić'' reputację swoimi gównianymi dziełami, w ogóle cała interpunkcja jest ''skrzaniona ''. Moim zdaniem masz 10/11lat, a to że BBCode Cię gryzie nikogo nie obchodzi.
WIĘKSZOSĆ osób umie grać budowniczym.
Moim zdaniem takie poradniki = nabijanie postów
Loofek to nie hejt!!! Angel
Chyba że jakas osoba która nie ogarnia zasad minecrafta i nie poświęciła czasu na oglądnięcie filmów Banana ( naj poradniki) i da ci diaxa pod postem to ten wątek nie był stratą czasu

DAJ DIAXA, TO NIC NIE KOSZTUJE! Wink
No coz to co ja pisze jest dla ciot? To ja lepiej będę odpowiadał...

Stron: 1 2
Przekierowanie