Hejo, od dzis co 20 min na trybie bedzie atakowac kogos swiateczny goblin z ktorego beda wypadac bombki - mozecie je wymienic na /warp skup
goblin pojawia sie jesli na trybie jest conajmniej 5 osob i atakuje losowego gracza.
na smocze monety lub zwoje expa/dmg czy przepustki do katedry

Dzieki ze o nas pamietasz <3
Drogi bananku event nie do konca gra bowiem nie respi sie goblin ;/
pytalem to gracze stwierdzili ze respi.
A to przepraszam bo wczoraj jak sie pytalem to mowili ze sie nie respi

Cóż mam pewną sugestię.
Ciężkie czasy teraz dla trybu i nie za często widuje się tam ponad 5 graczy.
Moją propozycją jest zwiększenie częstotliwości spawnu na co 10 min lub podwojenie dropu (z każdego Goblina 2 Bombki)
Pomysl na + tylko 1 poprawka :
- Na mf gra +/- 10-20 graczy dziennie(stale) wiec zamiast wiekszej ilosci bombek lepiej by bylo na czestsze respienie bo wtedy wiecej graczy zobaczy tego unikatowego kroliko-goblina

Inaczej. Dziś przez cały wieczór siedzę na RPGu i niestety w żadnym momencie nie zrespił się nikomu królik, gdyż po prostu ilość graczy nie przekraczała pięciu.
To znaczy może i przekraczała, ale na okres mniejszy niż 20 minut wiec królik nawet nie zdążył się zrespić. Szczerze nie wiem jak to rozwiązać, ale chciał bym aby na Mineserwer.pl też była możliwość skorzystania z tego eventu. Bo o ile na MF bombki generują się prawie cały dzień to na mineserwerze dziś był jeden królik, wiec bombek nawet od innych za bardzo skupować nie można.
to przeniescie sie na mf ogolnie tam jest fajniej pod wzgledem atmosfery i ludzi
(18-December-2019 19:58:11)Gryfcio napisał(a): [ -> ]to przeniescie sie na mf ogolnie tam jest fajniej pod wzgledem atmosfery i ludzi
...
Łatwiej powiedzieć ciężej zrobić.
Polecam ci wbić 50 poziom, a potem niech ktoś ci powie, a no przenieś się na inny serwer... xd Nie za dobra sugestia.
tylko ze ja mam w ******* level mi zalezy na itach a je sie latwo zdobywa