Czy jeżeli ściągnąłbym modyfikacje, które te hieroglify ze stołu do enchantu zamienia w normalne napisy, np: zamiast jakiś: /'][][;/ zamienia na np: Sharpnes II to groziłby mi ban ?
~ Mlody
O błagam, uproszczenie enchantu... Ja sam zapisuję korzystne dla mnie układy, które są zlepkami słów typu bless, galvanize, klaatu czy innych takich. Tak, mam angielskie napisy w enchancie, a i tak głównie strzelam na chybił trafił. Więc jest to dozwolone. Nie zamienią się na konkretne zaklęcia. Nie ma takiego moda, bo inaczej już bym go użył.
Wyżej wymienione " udoskonalenia " MineCraft są zbędne ponieważ psują rozgrywkę a każdy powieni mieć równe szanse .
Tak czy owak to niewiele pomaga .
Czekam na opinie

Ja raz modyfikowalem plik minecraft.jar zeby zrobic cos takiego i podmienilem czcionke stolu do zaklec. Powiem tak ze to nie oplacalne bo co z tego ze masz zrozumialy ci alfabet liter jak nie wyswietla ci tych konkretnych zaklec jakie sa tylko jedynie ich tresc. I tak bedzie decydowalo o tym twoj fart i bedziesz to i tak na chybil trafil.
Z poszanowaniem
Nie tylko chybił trafił. Słowa hot czy ignite = Flame/FA. W przyp. FA hot oznacza poziom I, a ignite II.
W takim razie tema do zamknięcia.
Ja tez sie wypowiem bo raczej nikt nie umie napisac ze serwer pozwala tylko na mini mapke i na optifine wiec jezeli ci się uda to zainstalowac to poprostu dostaniesz bana za cheaty.
O taką odpowiedź prosiłem... waypointy zabronione? ;d
Jak i minimapa dozwolona to i jej opcję myślę.