cześć gram se na królestwo gram typ daje boskie i idę se na niebieskich a tu kur za przeproszeniem wsadza mnie w ścianę i ded wlatują do wody wszyscy po itemki i się sami zabijają przez ścianę idę na yellow jestem przy ich bazy i cofki lagi masakra 20 fps a programy se instaluje wszystko na fps do minecrafta a ciągle są lagi i inne vortex mam i 1 hp używam go i w block mnie blokuję i ded co się dzieje na WD co raz mniej ludu grało gra tera z 50 osbów a grało z 156 przez ten AC są problemy i kur za przeproszenie to wkur za przeproszenie proszę kalisa albo banana żeby coś zrobili no WD się psuję
Programy do optymalizacji nic nie dają !
Jedynie co możesz zrobić to oczyścić dysk C ze zbędnych plików ...
Ludzie odeszli przez cheaterów kiedyś było po 200-100 cały czas a teraz maks to 80 czasem 100
Wcale nie przez AC to się stało że odeszli -.-
A jak myślisz że jak pobierzesz sobie setki programów i wszystkie włączysz to będziesz miał/miała więcej FPS to jesteś w błędzie ...
Coraz więcej osób ma problemy z AC, a to z Vortex, a to z Klockami w wodzie, a to z restartami z serva...
Mi te rzeczy czasami się zdarzają.
Albo lepszy komputer, albo czekać na naprawę AC
DAJ DIAXA TO NIC NIE KOSZTUJE!

Trudno AC To AC Są małe Plusy - Mniej cheaterów ale i tak wolal bym Cheaterów niż Lagi cofy vortexa itp..
Przed AC już vortex się krzanił !
Prawda są wielkie lagi

Ja tam do ściany sie nie wbijam, ale lagi są obecne !
Wiecie co AC to Dobra sprawa ale może sa lagi ale i tak to wylapie cheaterow na iles tam lat itd. ale po co się wyzywacie jak to wam nic nie pomoze może kalis lub banan to naprawi