MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] lagi!!!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Co to jest no nie da się grać wszyscy przeklinają i się nie da grać bo są lagi i vortex nie działa tylko w ziemie wbija bić się nie da ludzie latają nie wiem jak nie da się grać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ile razy mam powtarzać?! Jak są lagi to wina komputera!
Ja nie mam lagów. Nie widzę by osoby latały.Vortex mi działa ;-; mi wszystko działa ;-; nie wiem jak ty masz lagi ;-;
Maci no nwm, artur132 tez wbija z Ziemię

@Edit w Ziemię
Ja mam raz na godzinę laga ale rzadko ...
(15-September-2015 15:23:58)Gosia napisał(a): [ -> ]Ja nie mam lagów. Nie widzę by osoby latały.Vortex mi działa ;-; mi wszystko działa ;-; nie wiem jak ty masz lagi ;-;
To ty masz vortex? ;p
Ja mam lagi TYLKO gdy jest w team ponad 150 osób i gdy się niszczy kamień dusz. Wtedy lagi są, ale nie zawsze, zależy od parametrów, wydajności i karty graficznej komputera.

Ci co przeklinają są źle wychowani. Jak widzisz cos takiego to zgłaszaj.

Ludzie latają tylko jeśli mają ninje i HAcki ( przykład EVENT z klasami )

Co do VorteX.
Aby użyć VorteX i mieć pewność że nas nie cofnie trzeba:
1. Celować do góry ( najlepiej w miejsce gdzie się chce dostać )
2. NIE sprintować.

PS. jeśli się celuje VorteXem w ziemie, to nas wbija w ziemie xD

DAJ DIAXA, TO NIC NIE KOSZTUJE! Wink
nieraz jest czrna plamka i jak w niom wejde to w tedy mam laga i nie moge wyjść
@UP ogarnij się ze swojim orto (ja też mam nie za fajne xd) ale twoje to już przesada. Co do postu wypowiem się tak: Ja osobiście nie mam
lagów ale czasem troche laguje (czasami myśle że morze całe wd skraszować), a co do vortexa to mi normalnie działa tylko jak się podskoczy to skok się nie udaje a czasami udaje xD.
Naprawcie ac bo przez.niego mam lagi straszne grać się nieda
Stron: 1 2 3
Przekierowanie