21-November-2019, 18:01:52
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:boxmor
[b]Czy byłeś kiedyś karany?:tak
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:Dostałem bana za jak to napisał " notoryczne uzywanie wulgaryzmy ( recydywista ) ", ponieważ mnie wywaliło podczas pvp za "wspomagacze" ( i zdażyło mi się przeklnąć jak to w nerwach bywa ) gdzie byłem czysty. Ale cóż, jeśli się czegoś nie umie panie trawo to nie powinno się za to zabierać
wracając do tematu, nie powinno się za takie błachostki dostawać bana, każdy wie, że trawa potrafi wystawic bana za praktycznie wszystko, więc proszę o ub 
[b]Treść Bana:notoryczne uzywanie wulgaryzmy ( recydywista )
[b]Osoba banująca:McTrawaPL
[b]Serwer:mineserwer.pl
- Polecam poprawić AntyCheata, ponieważ wywala bez powodu podczas pvp za "wspomagacze", podczas kopania kilofem 3plm wywala za "wspomagacze"
[b]Czy byłeś kiedyś karany?:tak
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:Dostałem bana za jak to napisał " notoryczne uzywanie wulgaryzmy ( recydywista ) ", ponieważ mnie wywaliło podczas pvp za "wspomagacze" ( i zdażyło mi się przeklnąć jak to w nerwach bywa ) gdzie byłem czysty. Ale cóż, jeśli się czegoś nie umie panie trawo to nie powinno się za to zabierać

[b]Treść Bana:notoryczne uzywanie wulgaryzmy ( recydywista )
[b]Osoba banująca:McTrawaPL
[b]Serwer:mineserwer.pl
- Polecam poprawić AntyCheata, ponieważ wywala bez powodu podczas pvp za "wspomagacze", podczas kopania kilofem 3plm wywala za "wspomagacze"