MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Za mało pieniędzy za przepustkę [GTA 6]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
Otóż na trybie GTA 6 w opisie przepustki jest informacja, że za zrobienie wszystkich zadań dostaje się około 100.000$, w rzeczywistości jednak ta liczba jest o 40% niższa, a mianowicie wynosi około 60.000. Wiem, że teoretycznie można 60k zaokrąglić do 100k, ale to już jest spora różnica.

+Z innej beczki widziałem temat o Sajdze 13, który został odrzucony i w takim razie w opisie broni również jest błąd, gdyż jest napisane że owa broń zadaje więcej obrażeń niż Sajga 12. W rzeczywistości obydwie wartości są jednakowe i wynoszą 6dmg. Przypomnę że w takim wypadku strzelba bojowa jest o wiele lepsza od owej sajgi, gdyż oprócz większych obrażeń (7dmg), broń również ma o wiele większy zasięg i prędkość pocisków. Decyzja zależy oczywiście od was (a dokładniej od SzybkiegoBanana), jednak informacja o większych obrażeniach, była bardzo myląca, gdyż myślę że to był główny powód zakupu przepustki przez tylu graczy.
Pozdrawiam, Szumielxd.

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
Liczba $ jest znacznie większa niż wspomniane 60k i uwzględnia wszystkie zebrane $ podczas wykonywania misji pobocznych które są po drodze czy profit ze sprzedaży przedmiotów. Nie mniej zmienie ją zgodnie z życzeniem na około 70k aby nie pozostawiać niedomówień.

A kto powiedzial ze sajga 13 ma byc lepsza od strzelby bojowej? pisze wyraznie ze jest lepsza od sajgi 12 i to tyle. Zadaje od niej wieksze obrazenia w wyniku ulepszeń w niej zawartych, oczywiście jeśli to dla kogokolwiek taki problem mogę podwyższyć dmg o 0,5 i zabrać wszystkie inne ulpeszenia i znerfić pozostałe dodane jeśli komuś tak bardzo zależy ale tylko na tym stracicie więc wykłócanie się o otrzymanie najlepszego z shotgunow na pewno nie przejdzie przy tak prostej przepustce.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie