18-November-2019, 11:10:42
Witajcie !
Jako że wielkimi krokami zbliżają się Mikołajki (6 grudnia) na trybie SkyBlock na serwerze Mineserwer organizuję konkurs pod tytułem “Świąteczne szaleństwo”
Waszym zadaniem będzie zbudowanie na swojej wyspie budowli w klimacie świątecznym!
Podczas konkursu będę zwracać uwagę na kreatywność, pomysłowość oraz estetykę wykonanej pracy. Poziom wyspy nie będzie brany pod uwagę.
Podczas konkursu będę zwracać uwagę na kreatywność, pomysłowość oraz estetykę wykonanej pracy. Poziom wyspy nie będzie brany pod uwagę.
NAGRODY:
1 miejsce : 80 zł do portfela na serwerze MINESERWER.PL
2 miejsce : 40 zł do portfela na serwerze MINESERWER.PL
3 miejsce : 20 zł do portfela na serwerze MINESERWER.PL
+wyróżnienia niespodzianki !
2 miejsce : 40 zł do portfela na serwerze MINESERWER.PL
3 miejsce : 20 zł do portfela na serwerze MINESERWER.PL
+wyróżnienia niespodzianki !
Za pieniądze w portfelu możecie kupić rangi na trybie, wybrany podpis do nicku lub jedno ze zwierzątek!
CZAS WYKONANIA PRAC :
Swoje prace możecie zgłaszać do 4 grudnia 2019 roku. Wyniki ogłoszę 6 grudnia w Mikołajki.
REGULAMIN:
1.Wyspę do konkursu zgłaszamy pod tym postem według wzoru:
Twój nick na serwerze:
Właściciel wyspy:
Opcjonalnie można dodać screenshoty budowli
Osoby,które nie zgłoszą swojej pracy na forum nie będą brane pod uwagę.
2.Zakaz budowania prac, które naruszają regulamin.
3.Praca konkursowa może być wykonana przez maksymalnie 1 gracza.
4.Każdy gracz może zgłosić tylko jedną budowlę/pracę.
5.Administracja nie może brać udziału w konkursie oraz pomagać graczom w budowaniu
6.Terminy zakończenia nadsyłania prac oraz ogłoszenia wyników mogą ulec zmianie.
7.Organizator zastrzega sobie prawo do rozmowy (przez Team Speak: ts.mineserwer.pl) z osobą zgłaszającą wyspę w celu oprowadzenia i omówienia realizowanego pomysłu.
8.Prace oceniać będę ja oraz wybrane przeze mnie osoby.
Twój nick na serwerze:
Właściciel wyspy:
Opcjonalnie można dodać screenshoty budowli
Osoby,które nie zgłoszą swojej pracy na forum nie będą brane pod uwagę.
2.Zakaz budowania prac, które naruszają regulamin.
3.Praca konkursowa może być wykonana przez maksymalnie 1 gracza.
4.Każdy gracz może zgłosić tylko jedną budowlę/pracę.
5.Administracja nie może brać udziału w konkursie oraz pomagać graczom w budowaniu
6.Terminy zakończenia nadsyłania prac oraz ogłoszenia wyników mogą ulec zmianie.
7.Organizator zastrzega sobie prawo do rozmowy (przez Team Speak: ts.mineserwer.pl) z osobą zgłaszającą wyspę w celu oprowadzenia i omówienia realizowanego pomysłu.
8.Prace oceniać będę ja oraz wybrane przeze mnie osoby.
Życzę wspaniałych pomysłów oraz pięknych wysp.
th4mblr