MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] [UnBan]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: MarcinPLYT
Czy byłeś kiedyś karany?: Nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ wspieram ten serwer i grałem na blazingpacku na kitpvp. Atakowałem Maciewka i innych i gdy zginałem byłem sprawdzany. Podałem numer anydeska i byłem sprawdzany. Nie miałem żadnych programów wspomagających a nawet jakbym miał to dostałbym blacklistę z blazingpacka. Wydałem na tym serwerze 80 zł (Miecz Dusz, Róg, Vortex i VIP na wojownicy dusz). Chciałbym też wiedzieć jak niby próbowałem oszukać administrację podczas sprawdzania. Jeśli te "oszustwo" jest mi znane to żałuję. Chcę zagwarantować że nigdy nie grałem na tym serwerze ze wspomagaczami i nigdy nie będę. Chcę dalej grać na tym serwerze ponieważ bardzo długo go znam i nie chciałbym się z nim rozstawać. Chciałbym być jeszcze raz sprawdzany. Podejrzewam że te "oszustwo" to wyłączenie modyfikacji plików. Tym razem go włączę jeśli to jest powód.
Treść Bana: "Proba oszustwa administracji podczas sprawdzania"
Osoba banująca: Maciewek
Serwer: Minefox.pl
Podczas sprawdzania edytowałeś pliki versions instances itd. Przez co sprawdzanie nie miało sensu, bo wszystko usunąłeś. Mimo to karę skrócę do 14 dni, bo zalezy ci na grze tutaj.

[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie