MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Propozycja] Nowa ranga
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Mam propozycję, mianowicie dodanie rangi Youtuber. Będzie posiadała prefix Youtuber i miała takie same przywileje jak VIP. Żeby ją otrzymać, będzie trzeba mieć np. 800 subów i 50 filmów z mineserwera. Zapraszam do dyskusji.
Na T A K Na innych serwerach widziałem. Tylko jeden mały problem: Chyba na WD nie ma PermissionEx (czy czegoś tam na rangi Wink)
taka ranga to chyba jakis zarcik. Ale slowo nalezy do Banana i Kaliska
Banan mowil ze ranga YT jest chyba od 2k Widzów, bo z nim gadałem Smile
50 filmów? Zresztą było wspomniane, że YTber jest od 2k, ale Kalis nie zamierzał jej wprowadzić.
Gdyby wprowadzili tą rangę, dużo osób zakładałoby konta, nagrywało beznadziejne filmy i pisało : SUBUJ MNIE, POZDROWIĘ CIĘ NA FILMIE...
Oczywiście to tylko żarcik xD...
Jestem na NEUTRAL.
Gdyby wprowadzili nie miałbym nic przeciwko temu Big Grin

DAJ DIAXA, TO NIC NIE KOSZTUJE! Wink
Jestem na nie.
Wiele beznadziejnych filmików by było a chyba to jest po to by ,,reklamować" serwer, i to by nas źle przedstawiało:/
Wprowadzenie tego spowoduje powstanie pełno antyreklam serwera, bo wszyscy bedą chcieli mieć range youtuber. Jeśli już to próg minimum 5k subów i stałe minimum 5k wyświetleń pod filmami.
Z tego co pamiętam, SzybkiBanan kiedyś wspominał o tym na jakimś filmie - chyba ze 2k subów, wtedy można się do niego odezwać i podyskutować.
Ale żeby ogarnąć 2k subów, to nie wyciągnie się tego z marnych "letsplejów" na WvP lub "prezentacji trybu", gdzie ktoś nie dość że nie ma stałych FPS, to jeszcze gada bez ładu i składu.
Oczywiście nie mam nic do takich osób, po prostu moje takie stwierdzenie, że trzeba włożyć sporo roboty, żeby mieć tylu oglądających.
Uważam że tak no ale popieram: pełno ludzi będzie tworzyło konta i nagrywało beznadziejne filmy. Sam będe kręcić kiedyś filmy ale np. Survival, creative na singleplayer itp. Uważam, że yutuber powinien dostać mały uponimek np. VorteX albo coś innego.

Wysłane z mojego PAP3400DUO przy użyciu Tapatalka
Stron: 1 2 3
Przekierowanie