MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Niedopracowana i za słaba broń sezonowa #3 - Sajga 13 :(
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam serdecznie,
jak wiemy bronie z przepustek zawsze są najlepsze lub maja największy dmg:
- Nemesis 50 (większy dmg jednym strzałem, lecz mniejszy na s od vintoreza)
- RPG-8(2.0) (szybciej się ładuje i zadaje troszkę więcej niż RPG-7)

Kupiłem te przepustkę, ze względu na to iż liczyłem za broń ta będzie mieć choćby o 1 dmg więcej niż podstawowa sajga 12. Tak więc czemu Sajga 13 niema większego dmg od sajgi 12 (również wynosi to 6 dmg), chociaż jest to napisane w opisie broni u NPC. Również zasięg broni pozostawia wiele do życzenia, gdyż już z 6-7 kratek wynosi tylko 4 dmg na pocisk. Jedyną jej zaleta jest duża szybkostrzelność, lecz inne wady sprawiają, że jest porównywalna do sajgi 12.

Rozumiem, że to shotgun ale szanujmy się taka broń to syf jak na przepustkę która jest płatna i jeszcze cięższa niż poprzednio.

Proszę więc o zwiększenie jej dmg do 7 oraz szybkość pocisków i zasięg bo ten również nie jest taki jaki powinien być w broni z przepustki. Załączam dowody wraz z posiadaną Sajgą 13 aby nie było, że mówię brednie Smile .

Oto dowód, że posiadam Sajgę 13:

[attachment=4481]

Opis broni u NPC:

[attachment=4482]

Porównianie dmg z tej samej odległości Sajgi 13 i Strzelby Bojowej:

[attachment=4483]

[attachment=4484]

PS: Zapomniałem, że reload broni też jest średni, ale jeśli jednak taki ma być bo to wkońcu "zupełnie inna broń" to niech tak będzie. W końcu ulepszenia zawsze mogą wywołać jakieś inne skutki...
Dodam jeszcze, że za przepustkę dostaje się 50-60k$, a u npc jest napisane, że około 100k$. Aż takie zaokrąglanie moim zdaniem jest mylące.

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
Też uważam że sajga powinna dostać buffa.
Zgadzam się , pisze , że ma większy dmg przy przepustce (przez co ją kupilem) a ma go taki sam.
@refresh
(11-November-2019 15:28:44)LordofLanzarote napisał(a): [ -> ]Witam serdecznie,
jak wiemy bronie z przepustek zawsze są najlepsze lub maja największy dmg:
- Nemesis 50 (większy dmg jednym strzałem, lecz mniejszy na s od vintoreza)
- RPG-8(2.0) (szybciej się ładuje i zadaje troszkę więcej niż RPG-7)

Kupiłem te przepustkę, ze względu na to iż liczyłem za broń ta będzie mieć choćby o 1 dmg więcej niż podstawowa sajga 12. Tak więc czemu Sajga 13 niema większego dmg od sajgi 12 (również wynosi to 6 dmg), chociaż jest to napisane w opisie broni u NPC. Również zasięg broni pozostawia wiele do życzenia, gdyż już z 6-7 kratek wynosi tylko 4 dmg na pocisk. Jedyną jej zaleta jest duża szybkostrzelność, lecz inne wady sprawiają, że jest porównywalna do sajgi 12.

Rozumiem, że to shotgun ale szanujmy się taka broń to syf jak na przepustkę która jest płatna i jeszcze cięższa niż poprzednio.

Proszę więc o zwiększenie jej dmg do 7 oraz szybkość pocisków i zasięg bo ten również nie jest taki jaki powinien być w broni z przepustki. Załączam dowody wraz z posiadaną Sajgą 13 aby nie było, że mówię brednie Smile .

Oto dowód, że posiadam Sajgę 13:

Opis broni u NPC:

Porównianie dmg z tej samej odległości Sajgi 13 i Strzelby Bojowej:

PS: Zapomniałem, że reload broni też jest średni, ale jeśli jednak taki ma być bo to wkońcu "zupełnie inna broń" to niech tak będzie. W końcu ulepszenia zawsze mogą wywołać jakieś inne skutki...

Jak ty zrobiles zadanie z sprzedaniem 40 siekier? Skad je wziales tyle
Frixuz ja większość kupuje od graczy po dużych cenach 100$ a resztę do znajduję sobie w skrzynkach na mapie...
@refresh
@refresh
Wiem że najchętniej byście w przepustkach chcieli dostawać najlepsze przedmioty na całym serwerze które zabijają na hita ale tak nie będzie dopóki są one stosunkowo proste i tanie.
Sajga bez wątpienia jest znacznie lepsza od sajgi poprzedniej,
ma większy magazynek (posiada 8 zamiast 6 pocisków w magazynku), szybciej strzela (o 15%) co przekłada się również na szybsze eliminowanie celi i zadawanie większego DPS. Nawet nie wspomniałem o znacznie mniejszym rozrzucie strzałów w jej przypadku który również przekłada się na obrazenia.
Przy tych atutach Sajga 13 bez wątpienia jest znacznie lepszą bronią niż jej poprzednia wersja.

mało tego niekórzy tak bardzo doceniają tą bron że chcieli wykonać 2 przepustki w tym miesiącu....

http://mineserwer.pl/Temat-Problem-Minef...przepustka

niestety można tylko raz per gracz.
Stron: 1 2
Przekierowanie