MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Event swiateczny
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam przychodze z propozycją eventu na megarpg (jezeli banan ma w planach) oto moja propozycja : Co 1h respic sie moze Demoniczny Balwan ktory moze miec z 500hp i jezeli go zabijemy dostajemy Swiateczna sniezke ktore bedzie mozna wymienic na skrzynke (Mozna tutaj wykorzystac skrzynke z eventu wielkanocnego) To jest luzna propozycja wiec prosze o wasza opinie na ten temat Big Grin
(11-November-2019 13:02:43)Nostradamvs napisał(a): [ -> ]Witam przychodze z propozycją eventu na megarpg (jezeli banan ma w planach) oto moja propozycja : Co 1h respic sie moze Demoniczny Balwan ktory moze miec z 500hp i jezeli go zabijemy dostajemy Swiateczna sniezke ktore bedzie mozna wymienic na skrzynke (Mozna tutaj wykorzystac skrzynke z eventu wielkanocnego) To jest luzna propozycja wiec prosze o wasza opinie na ten temat Big Grin

+1 za fajny pomysl ale 500 hp to troche za malo, bo np ja mam go na 2 hity z miecza fajniej by bylo jak by mial 10 k i sie respil w specjalnym pomieszczeniu i mozna by bylo do niego wejsc przez portal od 10 levelu bo ponizej tych leveli ludziom sie nie chce expic i nie wracaja na ten tryb i item by przepadl
Przekierowanie