MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Survival
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:CrunPips
Czy byłeś kiedyś karany?:Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ jestem nie winny, dostałem tego bana za podejrzenie o kratki gdy gram na zwykłej wersji 1.8.9 .W tym dniu były duże lagi servera gdzie większość graczy sie na to skarżyła a ja podczas tej ostatniej mojej walki w której dostałem bana miałem dosyć mocne lagi gdzie mnie zawieszało w powietrzu. Sprawdzcie to !!!
Treść Bana:Chety
Osoba banująca:F_PIOTREK
Serwer:minefox.pl
Witam,

W przypadkach stu procentowej pewności co do posiadanych wspomagaczy na komputerze Moderator ma prawo zbanować podejrzanego gracza bez żadnego sprawdzania etc. W tym przypadku było bardzo podobnie, mało tego - podczas sprawdzania Twoich dodatkowych kont zostało znalezione kilka dodatkowych profili - również zablokowanych za wspomagacze, oszustwa. Rozmawiałeś z Piotrkiem na TeamSpeaku i jednoznacznie otrzymałeś odmowę, z mojej strony również nic się nie zmienia, dodam tylko, że każde następne złamanie regulaminu przez Ciebie skończy się permanentną blokadą bez możliwości odwołania.

Odbanowanie odrzucone.

Pozdrawiam,
Krystian
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie