MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bug - ninja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam wszystkich graczy i administracje!
Jako iż doszukałem się błędu z ową klasą postanowiłem to zgłosić.
Problem polega na tym, że jeśli twoja drużyna umrze (mówię o kamieniu dusz) i zostaniesz przekierowany do lobby, nie jesteś w stanie obserwować rozgrywki. Dlaczego? Ponieważ ninja automatycznie robi podwójny-skok, spadasz pod mapę i giniesz.
Mam nadzieję, że błąd zostanie naprawiony.
Pozdrawiam.
Od kiedy ninja został dodany zawsze tak było że ci automatycznie skacze i spadasz pod mapę. Jakoś nikomu to nie przeszkadza. Dlaczego? Ponieważ sprytny gracz by się domyslil i zmienił po prostu klasę na lobby i wszedł w tryb spektatora, żeby spokojnie obserwować rozgrywkę. To tylko zajmuje 2 kliknięcia. Nie zajmuje to dużo czasu. Więc nie widzę potrzeby przynajmniej narazie zmieniać tego. Bo wątpię, że szumiel zajmie się takimi małymi bugami, gdyz ma dużo na głowie.
Popieram to co napisał nissorasau, a po 2 problem został już zgloszony wczesniej.
Dla was takie to proste ale niektórzy (Naprzykład Ja)po zgnięciu bez kamyka nie mają opcji zmienienia klasy
@up wystarczy napisać /kill i zresetuje ci się pasek. Będziesz mógł wybrać klasę przez gwiazdę...
Nope jak wpisze /kill to dalej nie mam na pasku opcji zmienienia klasy
@up gdy wejdziesz na spektatora wpisz /spektator i ci się pokaże...
@refresh
@refresh
I problem nadal nie został rozwiązany więc - @refresh
Stron: 1 2
Przekierowanie