MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: ZŁODZIEJE,WŁAMANIE,KRADZIEŻ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Proszę was o pomoc dziś wchodzę na swoją wyspę a tam niema nic żadnej skrzynki zniszczona kaktusiarka i trzciniarka tam gdzie rosły drzewa nie ma dirta niema stołów do zaklęć oraz spawnera owiec proszę o pomoc bo moja dalsza gra nie ma sensu i nie wiem czy mam grac od początku w skrzyniach pełno surowców kilofy zbroje jedzonko a teraz niema nic wszystko jest zniszczone co mam robic.
z góry dziękuje

(28-October-2019 17:56:55)michal02k05 napisał(a): [ -> ]Proszę was o pomoc dziś wchodzę na swoją wyspę a tam niema nic żadnej skrzynki zniszczona kaktusiarka i trzciniarka tam gdzie rosły drzewa nie ma dirta niema stołów do zaklęć oraz spawnera owiec proszę o pomoc bo moja dalsza gra nie ma sensu i nie wiem czy mam grac od początku w skrzyniach pełno surowców kilofy zbroje jedzonko a teraz niema nic wszystko jest zniszczone co mam robic.
z góry dziękuje

WSZYSTKO ZOSTAŁO OZNACZONE TABLICZKAMI GDZIE STAŁO I CO TAM BYŁO
ZAPRASZAM I PROSZĘ O POMOC BO NIE MAM NIC
Samo nic nie znika, a nowej edycji nie było, jeśli pozwoliłeś na włamanie na konto nikt z Nas nie jest w stanie Ci pomóc odzyskać przedmioty, najczęstszym powodem takich sytuacji jest nieodpowiedzialne hasło lub używanie tych samych haseł na różnych serwerach w szczególności tych gdzie gra po pare/parenaście osób.
lecz na konto nikt się nie włamał a na wyspę gram z kolegą lecz on też jest zdziwiony a wyspa jest cała zniszczona
a my nie mamy już nic więc zrezygnujemy z gry na tym serwerze bo to jest bezsensu ktoś mi się włamuje a administracja nie jest wstanie nic z tym zrobić.
Jeśli ktoś ci się włamuje to tylko z uwagi na twoje nie przywiązanie wagi do bezpieczeństwa, administracja za ciebie hasła nie ustala a po naszej stronie wasze hasła są bezpieczne. Pretensje możesz mieć jedynie sam do siebie. A jak już dodajesz kolegów do wyspy którzy niby "nie wiedzą co się stało" to sam się domyśl co mogłoby się stać, nie potrzeba dużej wyobraźni.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie