MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Odwołanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,chciałbym się odwołać od bana,który został nałożony na mnie,przez viktoria_szostak,powodem "kopanie na afku".A więc,przyznaję się zdarzyło mi się przez moment odejść od komputera,i zostawić kopanie nie na długo,ponieważ wyszedłem się wykąpać jak zwykły cywilizowany człowiek,po drugie primo,nie zauważyłem w regulaminie zakaz kopania na afk,po trzecie primo,osoba,która wykonuję swoje zadanie,powinna wyrzucić danego gracza z serwera (kick),i napisać ostrzeżenie a nie od razu permanentnie banować,z powodu nieobecności przez 5-7 minut przed komputerem.Jeżeli moje odwołanie będzie odrzucone,chciałbym porozmawiać i rozwiać wszystkie wątpliwości na komunikatorze głosowym.Z góry dziękuję,miłej nocy!
Jeżeli odszedłeś od komputera nie musiałeś wtedy kopać przez te kilka minut i pozwól , że przytoczę punkt regulaminu : 4. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Nigdzie nie jest napisane , że mam dawać jakieś kicki czy inne ostrzeżenia . Przy komputerze mogłeś być afk , ale nie musiałeś w tym momencie kopać. + napisane w złym dziale, ale i tak odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie