Wszystko fajnie, tylko:
1) Podałeś tylko linka do map użytkownika, natomiast żadnej z tych map nie sprawdziłeś/zweryfikowałeś i dajesz po prostu Właścicielowi linka do pobrania tych map. Zanim wyślesz linka z mapą/mapami, to lepiej abyś je najpierw własnoręcznie sprawdził, gdyż w 3/4 przypadkach użytkownicy, którzy wysyłali linki do map okazało się, że nie są to odpowiednie mapy pod rpg lub po prostu nie było takowej mapy po pobraniu pliku. Podobnych wątków na forum było dużo, więc radziłbym je przeczytać - tam znajdziesz podobne wypowiedzi właściciela.
2) Uzasadnij mi proszę dlaczego mają zostać dodane nowe expowiska, skoro na chwilę obecną posiadasz 58 lvl? Nie ukończyłeś jeszcze 6 expowisk, a już chcesz żeby zostały dodane kolejne... Już nawet nie wspomnę o bossach z Heimdall'a, gdzie każdego z nich nie przeszedłeś.
Summa summarum - chcesz, aby zostały dodane nowe expowiska, natomiast nawet nie ukończyłeś połowy rozgrywki na serwerze. Jeżeli wbijesz 90lvl, to wtedy jak najbardziej pisz wątki z propozycjami na nowe expowiska, gdzie każdą zaproponowaną mapę wcześniej sprawdzisz (ew prześlesz dla przykładu zrzuty ekranu widoku prezentowanej mapy).
Na chwilę obecną z aktywnych użytkowników jest osoba mająca 92lvl, która mogłaby się ubiegać o nowe expowiska (nie liczę tutaj pozostałych osób z 90lvl'ami, gdyż ich aktywność nieco spadła).
Drogi MrMango chce aby były nowe dla MonsterKapeloki który znowu zaczął grać. 90lvl wbije może za rok także chwile by to zajęło.
@up
Skoro gracz o nicku MonsterKapeloki, o którym wspomniałeś, wrócił na serwer to niech się sam upomni na forum o nowe expowiska. Adwokata to on myślę nie potrzebuje ;d
skydiks on pisał już wiele razy i nic to nie dało postanowiłem spróbować ja