MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Niektórym graczom usunęły się klasy.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka, chciałem zgłosić, że niektórym graczom usunęły się klasy które normalnie kupili. Ja wczoraj kupiłem 20,000$ i wydałem je na klase szpieg. Wczoraj normalnie go miałem, grałem sobie nim a dzisiaj wchodze na tryb i nie mam szpiega. Nie tylko u mnie zniknęła klasa, BigPerk stracił skorpiona. Proszę o zwrócenie mi szpiega
Jak ekonomia zostala cofnieta o 2 dni, to analogicznie cofniete zostaly zakupione klasy.
(20-October-2019 18:35:14)szumielxd napisał(a): [ -> ]Jak ekonomia zostala cofnieta o 2 dni, to analogicznie cofniete zostaly zakupione klasy.

Rozumiem ale skoro wydalem 38zl psc na 20k to co mam zrobic?
Banan i ja przywracalismy dzisiaj zakupione $, jezeli nadal ich nie masz to pisz na adres admin@mineserwer.com
(20-October-2019 18:53:18)szumielxd napisał(a): [ -> ]Banan i ja przywracalismy dzisiaj zakupione $, jezeli nadal ich nie masz to pisz na adres admin@mineserwer.com

Ok dzieki za info ale jeszcze sie upewnie bo moze pozniej dostalem po prostu Smile
Edit: A dobra jednak mam Big Grin
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie