MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Konkurs [o tematyce gwiazdki] :D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Konkurs na trybie CREATIVE.
Temat konkursu to gwiazdka (boże narodzenie), zapraszam wszystkich do wzięcia udziału.Big Grin

Nagroda niestety jest tylko dla pierwszego miejsca:

VIP na 30 dni lub PSC 20zł
nagroda do wybrania.

Konkurs polega na zbudowaniu działki (tylko jednej, nie mogą być dwie połączone) nawiązującej wyglądem do gwiazdki.
Oceniana jest w szczególności kreatywność i zaangażowanie.
najwyżej 2 osoby mogą robić jedną pracę konkursową.
(nie dodaje punktów za zrobienie większej ale mniej kreatywnej, i w którą się nie zaangażowano)
Pracę będę oceniał sam, ewentualnie z kimś kto mi pomoże w organizacji konkursu, każda praca będzie uczciwie oceniana, nie liczy się jeśli ktoś jest moim znajomym, ma vipa itp.
więcej info niebawem.
Pracę ocenię po wejściu na serwer 1 grudnia (ponieważ mało osób będzie w gwiazdkę-24 grudnia), a wyniki 4 grudnia
Big GrinAngel
Graczu hero_games:
Jestem świeżakiem na Forum, który dopiero się uczy i poznaje forum od środka... Pytanie do Ciebie: Ty jako gracz możesz organizować Sobie od tak konkurs na forum?

+ taka rada ode mnie:
Ciekawy pomysł na konkurs (może jakby go trochę ulepszyć byłby idealny), ale z tego co mi wiadomo Gwiazdka jest dopiero 6 grudnia, a Ty konkurs zorganizowałeś już 19.10.2019, czyli uważam, że zbyt wcześnie.
Lepiej zorganizować konkurs na Gwiazdkę (6 grudnia) i niech trwa z 2 tygodnie, aby przed Wigilią (24 grudzień) zakończyć konkurs i podać wyniki.

Proponuję zamknąć temat, ponieważ po pierwsze nie czuć jeszcze aury Świąt, a po drugie jeden konkurs już trwa (Halloween)

Pozdrawiam, Rocky_IV
@up 6 grudnia jest Mikołaja a nie gwiazdka ;-;
"Gwiazdka" jest to określenie Świąt Bozego Narodzenia (25 grudnia)

Co do tematu nie widze tu żadnych przeciwwskazań aby gracz mógł zrobić konkurs. Skoro ma przygotowane nagrody to konkurs jak najbardziej ma prawo bytu.
Zastanowiłbym się jednak troche dłużej nad czasem trwania tego konkursu. Prawie Póltora miesiaca to jednak troche za długo. 2 max 3 tygodnie absolutnie wystarczą.
Jako zwykły gracz mogę organizować konkursy,
a konkurs dopiero zapowiadam bo i tak dopiero 1 grudnia oceniam budowle graczy
a 4 wyniki

Rozumiem że tyle czasu wystarczy, ale chcę żeby gracze mieli czas na zastanowienie się i ewentualnie dobranie partnera do konkursu.
a konkursu nie zrobię kilka dni przed gwiazdką ponieważ będzie mało ludzi wtedy na serwerach Big Grin
Witam cie graczu hero_games, chciałbym tak jak i moja koleżanka wziąć udział w konkursie na VIP lub 20 Pay Safe Card, Nicki: Heeaart oraz Alternatywka_ Pozdrawiam Smile.[/size]

(15-November-2019 20:18:42)Heeaart napisał(a): [ -> ]Witam cie graczu hero_games, chciałbym tak jak i moja koleżanka wziąć udział w konkursie na VIP lub 20 Pay Safe Card, Nicki: Heeaart oraz Alternatywka_ Pozdrawiam Smile.[/size]
Gracz olał konkurs, wyniki miały być 4 grudnia, jest 7.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie