MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Dostałem Bana za nick..
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: SexBucket420
Czy byłeś kiedyś karany?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chce tylko odzyskac itemy , ale nick swoj tez lubie ale jak juz sie ktoś naprawde do tego sex przyczepił to moge to zmienic ale prosze o inforamcje a nie bana odrazu
Treść Bana: "zmień nick"
Osoba banująca: McTrawaPl
Serwer: Mineserwer.pl Survival
dokładniejszy opis : Witam jest to mój 1 post tak samo jak dzisiaj była moja 1 wizyta na tym serwerze i mając nick SexBucket420 dostałem bana.. rozumiem ze w minecrafta graja dzieci ale nie tylko wiec czemu niby slowo sex mialoby skutkować banem XD te dzieci gorzej na czacie sie wyzywają i wyzywaja swoje mamy a ja za nick dostalem, bana ? Prosze o bycie sprawiedliwym bo grałem tylko godzine na tym serwerze moze dłuzej ale prosze o odzysaknie swoich itemów z tamtego konta , moge sie zalogować oddac jakiemus administratorowi itemy i potem moge znowu dostac bana bo juz zmienilem ten nick teraz mam Tornadox420 , czy moze dostane bana za 420 \? ... dziekuje i mam nadzieje na szybka reakcje kogoś z Policji
12. Zabrania się rejestracji konta na nicki zawierające treści wulgarne, obraźliwe, prowokacyjne, promujące strony internetowe czy serwery innych gier oraz podszywające się pod administrację.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie