MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dostałem Bana za nick..
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam jest to mój 1 post tak samo jak dzisiaj była moja 1 wizyta na tym serwerze i mając nick SexBucket420 dostałem bana.. rozumiem ze w minecrafta graja dzieci ale nie tylko wiec czemu niby slowo sex mialoby skutkować banem XD te dzieci gorzej na czacie sie wyzywają i wyzywaja swoje mamy a ja za nick dostalem, bana ? Prosze o bycie sprawiedliwym bo grałem tylko godzine na tym serwerze moze dłuzej ale prosze o odzysaknie swoich itemów z tamtego konta , moge sie zalogować oddac jakiemus administratorowi itemy i potem moge znowu dostac bana bo juz zmienilem ten nick teraz mam Tornadox420 , czy moze dostane bana za 420 \? ... miałem jeszce napisać nick tego kto to zrobił ale zapomniałem , dziekuje i mam nadzieje na szybka reakcje kogoś z Policji
Jeżeli nie zgadzasz się z banem, który został nałożony na twoje konto odwołaj się tutaj : http://mineserwer.pl/Forum-Odbanowania i opisz całą sytuację.
przypomnialem sobie MCTRAWAPL DAŁ mi bana Smile

(18-October-2019 15:25:10)Nisooo napisał(a): [ -> ]Jeżeli nie zgadzasz się z banem, który został nałożony na twoje konto odwołaj się tutaj : http://mineserwer.pl/Forum-Odbanowania i opisz całą sytuację.

opisałem , grałem sobie i nagle dostalem bana nawet ostrzezenia zadnego a gosc sam ma trawa w nicku to tak samo jak sex wiec nic nie rozumiem hipokryta walony zeby tu nikogo nei obrazac Big Grin
12. Zabrania się rejestracji konta na nicki zawierające treści wulgarne, obraźliwe, prowokacyjne, promujące strony internetowe czy serwery innych gier oraz podszywające się pod administrację.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie