MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bugi na W vs P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mam listę drobnych bugów dotyczących trybu Wojownicy vs Potwory:

1.Niekiedy potwory znikają, z graczami też się tak dzieje, ale znacznie rzadziej.

2.Można zrobić nieskończoną klejącą substancję, wystarczy znać podstawy barwienia.

3.Można wytworzyć skill Boga(Armagedon) z kilku barwników, lecz nie można go używać nie mając wykupionego Boga.

Dziękuję za uwagę.
1:To wina komputera twojego

2: ------

3: I co z tego kto nie ma boga nie uzyje
(18-October-2014 17:33:38)BanalnyNick napisał(a): [ -> ]Witam, mam listę drobnych bugów dotyczących trybu Wojownicy vs Potwory:

1.Niekiedy potwory znikają, z graczami też się tak dzieje, ale znacznie rzadziej.

2.Można zrobić nieskończoną klejącą substancję, wystarczy znać podstawy barwienia.

3.Można wytworzyć skill Boga(Armagedon) z kilku barwników, lecz nie można go używać nie mając wykupionego Boga.

Dziękuję za uwagę.

2. to też nie działa, stworzysz substrancje ale jej nie użyjesz.
@UP

Ja mam geforce gtx 480 i tez mi to się zdarza Tongue po za tym tez mam jeden blad

- Jak mrocznym magiem osłabiasz mur to zmienia się tylko w zwykly kamien a jego rozwalanie trwa tyle czasu co w przypadku kamiennych cegiel.
Nigdy się z czymś takim nie spotkałem, widocznie zostały naprawione te bugi.
[Obrazek: image.php?di=2PQA]
Przekierowanie