MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] niesłuszny ban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:Minatoez
[b]Czy byłeś kiedyś karany?: za "za cheaty ktorych z reszta nie posiadalem w ten czas tylko mialem na ss powinno to uznać uznane z czego to tez nie było potwierdzone ze to moj komputer kolega zawsze moze pokazac swoje istnieje takie cos na kazdym windowsie jak "narzedzie to wycinania"
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:wobedz mnie ban jest jak najbardziej nie słuszny z czego mam 2 argumentu rozpisane w poscie powyzej a doswiadczony pomocnik jakim jest AfkaMod powinien o tym wiedzieć jest administratorem od 2016 i mysle ze ss ma tu najmniej to powiedzenia z czego ss byl wykonany 2 tygodnie temu z czego napisał nie interesuje mnie data cheatowales dostales bana ps Afka jak bym cheatowal na innym serwerze to tez by cie to nie interesowało c; ?
[b]Treść Bana:na poczatku brak wspolpracy z czego wspolpracowalem tylko dsc sie bugował a 2 "cheaty-sprawdzony)
[b]Osoba banująca:AfkaMod
[b]Serwer:Mineserwer.pl

na wszystko posiadam dowody "ss" Wink
Proszę o edytowaniu postu i uzupełnienie poszczególnych punktów prośby o UB. W innym przypadku wątek zostanie wyrzucony do kosza.
Wielu przed tobą za takie rzeczy bany dostawało, nie jesteś wyjątkiem. Screen był robiony 2 tygodnie temu co jest krótką datą, widać było na nim ewidentnie naszego starego spawna z survivala, byłeś tam na fluxie.

Krótkie streszczenie| Grałeś na cheatach - kara ciebie spotkała

Co za tym wszystkim idzie odbanowanie odrzucone.

Pozdrawiam AfkaMod.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie