MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Mini Buff Toporka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Tak jak w temacie dzisiaj chciałbym na główny celownik wziąść boski przedmiot na WD " Topór Tyranów". Posiada on :
- odrzut 2
- ostrość 3

Jeżeli chodzi o walkę wręcz przy użyciu topora sprawdza się on dobrze ponieważ ma duży odrzut co spowalnia przeciwnika i duzy Dmg (9,5). Jeżeli jednak chodzi o niszczenie kamienia( czy innych bloków) to już nie jest tak wesoło. Topór nie posiada zadnej wydajności. Jest on kilofem i niszczy kamień to prawda, ale taki kilof Vipa niszczy go szybciej 2 razy bo ma wydajność 2. Według mnie boski przedmiot powinien być mocniejszy od kilofu Vipa. Chodzi mi o to zeby dodać mini Buff do topora i dodać mu nawet tą wydajność 1 zeby niszczyl ten kamień dusz chociaż odrobinę szybciej.
Pozdrawiam.
w sumie jestem za aby podkrecic ten parametr, tyle ze to jest axe a nie kilof wiec ta wydajnosc i tak za wiele mu nie pomoze.
@up mylisz się jest to kilof diaxowy Smile
Kilof VIP jest przeznaczony do niszczenia bloków, choć nadal można nadać mu ostrość, żeby zadawał większy dmg. Podobnie topór Tyranów jest przeznaczony do walki, jednak nadal można nim niszczyć bloki.
Mimo to dodam mu wydajnosc I i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Przekierowanie