MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] [UNBAN] InkBlackAnxietyy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: InkBlackAnxietyy
Czy byłeś kiedyś karany?: Tak, szczegóły w treśći
Dlaczego chcesz dostać unbana: Niespodziewany ban bez sprawdzania.
Parę dni temu zostałem zbanowany na moim mainie, PixelL0ve225, za posiadanie wspomagaczy. Że ich nigdy nie używałem na tym serwerze to inna sprawa, ale wiem że nie da się tego zweryfikować, więc rozumiem tego bana.
Jednak po zostaniu zbanowanym (chyba 3.10.2019) postarałem się usunąć wszelkie wspomagacze z komputera, aby nie wyrwać znowu bana i grać spokojnie.
No cóż, wracam ze szkoły a tu banik mam od dziś nałożony na InkBlackAnxietyy, mimo że nie grałem dziś na serwerze, nie znam także osoby, która mnie zbanowała.
Jeżeli (z jakiegoś powodu) niemożliwe jest rozpatrzenie mojej prośby, to chciałbym chociaż się dowiedzieć jaki jest powód dzisiejszego bana (jeżeli był to ban na zasadzie "multikonto cheatera" to proszę o sprawdzenie czy posiadam nielegalne wspomagacze, wydawało mi się że wszystkie usunąłem..?)
Treść Bana: Wspomagacze
Osoba banująca:Jamakoshi2012
Serwer:minefox.pl

Pozdrawiam, PixelL0ve225 (InkBlackAnxietyy)
Zgłoś się do mnie na TeamSpeak'u na Centrum Pomocy Minefox w ciągu 7 dni w celu sprawdzenia, daty modyfikacji folderów nie mogą być młodsze niż data nadania bana

Możesz napisać mi w wiadomości prywatnej kiedy by Ci pasowało.

http://mineserwer.pl/Temat-Poradnik-TEAM-SPEAK
Gracz został sprawdzony i otrzymał UnBana.
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie