03-October-2019, 17:30:46
Po dzisiejszym wczytaniu poprzedniego zapisu zniknęły wszystkie przedmioty które miałem w ekwipunku. Nie pamiętam wszystkich ale zależy mi tylko na siekierce na którą użyłem 10 ulepszaczy "Królewski Skyblockowy Topór". Ulepszacze na nią zdobyłem kupując klucze usługą sms którą mogę potwierdzić (ulepszaczy również nie odzyskałem).
Nie uznaje poprzedniego wyjaśnienia "10. Administracja nie odpowiada za utracone przedmioty podczas rozgrywki." Przedmiot ten nie był stracony podczas rozgrywki a kiedy byłem off-line przez wasze błędy ktoś robił na serwerze co chciał a ja nie będę za nie odpowiadał z własnej kieszeni. Proszę o zwrot przedmiotu lub pieniędzy za usługi sms.
Nie uznaje poprzedniego wyjaśnienia "10. Administracja nie odpowiada za utracone przedmioty podczas rozgrywki." Przedmiot ten nie był stracony podczas rozgrywki a kiedy byłem off-line przez wasze błędy ktoś robił na serwerze co chciał a ja nie będę za nie odpowiadał z własnej kieszeni. Proszę o zwrot przedmiotu lub pieniędzy za usługi sms.