Proszę cię mam sprawę wczoraj sprzedałem na ofertach różne rzeczy i dostałem ok 60 tyś hajsu dokładnie 57723,81 a dziś 1.10.19 mam tylko 7723.81 proszę czy mógłbyś coś z tym zrobić bo chciałem kupić spawnery na owieczki a teraz nie mam ani pieniędzy ani sprzedawanych przedmiotów z góry dziękuje i proszę o pomoc w tej sprawie.
Każdemu graczowi zostały cofnięte pieniądze do dnia wczorajszego z powodu błędu.
(01-October-2019 17:54:38)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]Każdemu graczowi zostały cofnięte pieniądze do dnia wczorajszego z powodu błędu.
Czy mogę je jakoś odzyskać no bo szkoda 50tyś
(01-October-2019 17:54:38)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]Każdemu graczowi zostały cofnięte pieniądze do dnia wczorajszego z powodu błędu.
Jak na moje niektórzy gracze byli sprytniejsi , pokupowali sobie beacon'y , boskie skrzynie , a teraz wzbogacają się na item'ach , bo tego im nikt nie zabierze

tez nie specjalnie bo wiekszosc ma je wyzerowane przez backup sprzetu, ale fakt faktem ze jakis beacon czy item komus zostal, nie mniej wolelismy to nic cofanie wszystkiego wszystkim o dzień do tyłu.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!