MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Odwołanie od bana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:ElPampero
Czy byłeś kiedyś karany?:Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ nie zauważyłem że osoba z administracji pisała cokolwiek do mnie na czacie i za to dostałem bana bo myślała ze jestem nie aktywny a długo pracowałem na tym trybie i spędziłem sporo czasu żeby wszystko pozdobywać plus zbudować
Treść Bana:Kopanie na AFK/AFK przy spawnerach
Osoba banująca:Maciewek
Serwer:Minefox.pl
[23:22:27] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> Gracz ElPampero] jestes?
[23:22:39] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> Gracz ElPampero] widze, ze kopiesz AFK. 2 minuty na odpowiedz.
[23:23:34] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> Gracz ElPampero] widze, ze kopiesz AFK. 1 minuta na odpowiedz.
[23:24:33] [Client thread/INFO]: [CHAT] MF » Maciewek zbanowal ElPampero za 'Kopanie AFK/AFK przy spawnerach'

Nie odpisywałeś kopiąc, więc cię zbanowałem. Na chwilę również zabrałem ci kilof, a ty dalej nie reagowałeś - to utwierdziło mnie w przekonaniu, że kopałeś AFK. Dodatkowo obok było wiele spawnerów, które dawały ci dodatkowe zyski, a co za tym idzie dostałeś bana na zawsze.
Ban słuszny, prośbę odrzucam. Zawsze możesz kupić UB: http://www.minefox.pl/sklep.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie