MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego: LubieMaczugi
[b]Czy byłeś kiedyś karany?:Nigdy i na żadnym serwerze nie byłem karany
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: bo dostałem bana niesłusznie
[b]Treść Bana:Marna Reklama
[b]Osoba banująca: ironhide
[b]Serwer: Mineserwer.pl

Weszłem na serwer jakiś gościu reklamuje serwer i ja napisalem jebac ljaymc a ten gościu pisał polecam ljaymc.pl a ja tylko napisałem jebac ljaymc i chciałbym jednak UNBANA żeby móc grać na trybie Ultra PVP Przepraszam za wulgarne słowa ale nie lubie takich gości.
Unbana po całości na pewno nie będzie gdyż reklamowanie serwerów nienależących do tej sieci jest niedozwolone (i tyczy się to nawet prób reklamowania poprzez pisanie nazw obcych serwerów... nie wnikając oczywiście w kontekst wiadomości), jednak mimo wszystko poprawiłem tego bana aby był adekwatny do Twojej sytuacji.

Jak nawet nie lubisz jakiegoś tam serwera X to nie musisz go też publicznie na chacie po reklamach obrażać równocześnie podając jego nazwę w Twojej wypowiedzi, a możesz zawsze zgłosić taki fakt z odpowiednimi dowodami i już... cała filozofia, dużo do tego nie trzeba Smile

Na koniec w ramach pocieszenia - ci którzy przy tej sytuacji reklamowali serwer również bana dostali w tym samym momencie co Ty.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie