MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN-Vesci3r
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Vesci3r
Czy byłeś kiedyś karany?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ został on niesłusznie nałożony otóż otrzymałem bana za cheaty po tym jak wyszedlem na pvp biłem się z osobą która zjadła koxa uciekalem w stronę innego wyjścia z pvp i otrzymałem blokadę od admina wszedlem na serwer 10 minut wczesniej... nawet jezeli admin ma podejrzenia to z tego co mi wiadomo sprawdza się osobę podejrzaną a nie banuje za wspomagacze... dodam iż posiadam 2 amulety siły oraz speeda jeżeli to admin uznał za cheaty... Proszę o szybie rozpatrzenie sprawy a może admin przedstawi jakiś dowód na moją wine? chociaż wątpię bo takiego nie posiada zapewne.
Treść Bana: wspomagacze
Osoba banująca: Jamakoshi2012
Serwer: MineFox
Witaj,

Tutaj znajdziesz Regulamin: Kliknij.
Tu są twoje kary na serwerze: Kliknij.

(18-September-2019 21:03:58)Vesci3r napisał(a): [ -> ]Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ został on niesłusznie nałożony otóż otrzymałem bana za cheaty po tym jak wyszedlem na pvp biłem się z osobą która zjadła koxa uciekalem w stronę innego wyjścia z pvp i otrzymałem blokadę od admina wszedlem na serwer 10 minut wczesniej... nawet jezeli admin ma podejrzenia to z tego co mi wiadomo sprawdza się osobę podejrzaną a nie banuje za wspomagacze... dodam iż posiadam 2 amulety siły oraz speeda jeżeli to admin uznał za cheaty... Proszę o szybie rozpatrzenie sprawy a może admin przedstawi jakiś dowód na moją wine? chociaż wątpię bo takiego nie posiada zapewne.

Skoro uważałeś, że blokada którą Ci dałem była niesłuszna nadana mogłeś wejść na ts i o tym powiedzieć to bym cię sprawdził, ale wszedłeś na Multi Koncie i zamiast napisać, że według Ciebie zostałeś niesłusznie zbanowany ty napisałeś:
[20:40:32] Vesci3rv2 » ktory jebany admin jest takim ulomem?

Mk zostało, też zbanowane:
Kliknij.

Co do
(18-September-2019 21:03:58)Vesci3r napisał(a): [ -> ]nawet jezeli admin ma podejrzenia to z tego co mi wiadomo sprawdza się osobę podejrzaną a nie banuje
administrator jeżeli na pewność, że dany gracz używa wspomagaczy może ale nie musi sprawdzać.

(18-September-2019 21:03:58)Vesci3r napisał(a): [ -> ]dodam iż posiadam 2 amulety siły oraz speeda jeżeli to admin uznał za cheaty...
Nie wiem od kiedy te 2 amulety dają efekt AntyKnocka za którego otrzymałeś bana.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie