MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bug z wietnamem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam
Dzisiaj tak na szybko , chcialem zglosic ze kupilem skrzynie wietnamu od gracza po czym skrzynia zostala a klucza nie dostalem
czy moge prosic o zwrot klucza ?

pozdrawiam Emzioo v
Witam!
Mam Praktycznie taki sam problem.
Zakupiłem dzisiaj Skrzynkę Hazardu na ofertach i aby ją otworzyć potrzebuję klucza którego nigdzie nie otrzymałem.
Oto Screen: https://imgur.com/SKjt0Me
spoko oboje je dostaniecie, podbijcie tylko ten temat zebym pamietal (aktualnie nie ma mnie w domu jestem u lekarza), wysle wam klucze na /poczta.
(17-September-2019 16:04:49)Admin napisał(a): [ -> ]spoko oboje je dostaniecie, podbijcie tylko ten temat zebym pamietal (aktualnie nie ma mnie w domu jestem u lekarza), wysle wam klucze na /poczta.

moze byc to dzisiaj okolo godziny 18 ? bardzo bym prosil
Ok, czekamy.

(17-September-2019 16:04:49)Admin napisał(a): [ -> ]spoko oboje je dostaniecie, podbijcie tylko ten temat zebym pamietal (aktualnie nie ma mnie w domu jestem u lekarza), wysle wam klucze na /poczta.

Będziesz miał Czas zrobić to jeszcze dzisiaj? (;
(17-September-2019 20:31:40)meileo2 napisał(a): [ -> ]Ok, czekamy.

Będziesz miał Czas zrobić to jeszcze dzisiaj? (;

zweryfikowalem niczego nie kupiliscie u npc hazardu, a jesli skrzynie pozyskaliscie w inny sposob np. od gracza, czy z handlu to juz twoj problem ze masz skrzynie bez klucza ktory jest niezbedny do jej otwarcia, zweryfikowalem sklep i zarowno skrzynia wietnamu jak i skrzynie hazardu dzialaja prawidlowo i dodaja klucze jesli zakupuje sie je u npc hazardu.

Jesli ktos kupil niekompletny zestaw od GRACZA to jest to tylko i wylacznie jego problem. Skrzynia bez klucza nie ma zadnej wartosci.
Przekierowanie