MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] [MS]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: kasiunka2006
Nicki osób posądzonych: AzxPlays
Najdokładniejsza data zdarzenia: około 19-20
Opis zdarzenia: Policja na trybie "Jail" kopała sobie na sektorze "Z" z odpalonym speedmine
Dowody: Potwierdzić mogą osoby o nickach :
kxd2137 , remiczek007 , Kwiatuszek05 , hamek712
Sugerowany wymiar kary: ban prem i odebranie praw Policjanta
Serwer: Mineserver.pl
--------------------------------------------------------------------------Ban prem dlatego iż na koncie Bad_Angels zostałam zbanowana przez niego a sam korzysta Smile A odebranie praw Policjanta dlatego że nie daje przykładu innym tylko psuje reputacje serwera
Jeśli mu nie dacie Bana prem albo nie odbierzecie mu praw Policji to proszę o unbana na kocie Bad_Angels
Witaj,
Napisalas ze mialem odpalony cheat, speedmine, na trybie Jail. Nie, nie cheatuje, gram na blazingpacku wiec tym bardziej nie mam jak uzywac cheatow. Nigdy nie uzywalem cheatow i nie mam zamiaru. Pozatym dowodow nie masz, to ze znasz pare osob na trybie ktorym grasz nie znaczy ze to sa dowody.

Sam ciebie zbanowalem za speedmina na koncie na ktorym mialas vipa. I do tego jeszcze specjalnie poszlas na /warp vip2 zebym ciebie nie widzial, a jak napisalem na chatcie jaki masz kilof i jak tak szybko kopiesz to sie wylogowalas.

Dziekuje.
Cytat:Dowody: Potwierdzić mogą osoby o nickach :
kxd2137 , remiczek007 , Kwiatuszek05 , hamek712

http://mineserwer.pl/Temat-REGULAMIN-Dzia%C5%82-Skargi
1. Jeżeli nie mamy dowodów na popełnione wykroczenie przez osobę oskarżoną, skarga jest nieważna.

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie