MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Mega RPG
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Możecie naprawić błąd z szatanem ? bo jak sie jest blisko sciany i sie do ciebie teleportuje to moze wypasc za mape ja mialem taka sytuacje ale udalo mi sie go zabic bo sie teleportowal do mnie z za mapy ale innym moze sie nie przeteleportowac .Też jest błąd ze jak sie ma oko hefajstosa to może ci odleciec po kliknieciu ppm ja juz 1 stracilem i czy mogłbym je odzyskac? zależy mi bo mi 2 brakuje do kilofa hefajstosa
co do sztana wystarczy isc na druga strone mapy oraz troche poczekac i on od nowa sie respi a do oczu +1 za pomysl
1. mape hefajstosa poprawilem
2. oczami hefajstosa od wielu miesiecy nie da sie rzucac.
(14-September-2019 09:08:53)Admin napisał(a): [ -> ]1. mape hefajstosa poprawilem

jednak da sie rzucac bo 2 miesiace temu kliknalem niechcacy i polecialo . to samo z oko giganta odlecialo 2 dni temu gram na minefox.pl
(14-September-2019 11:50:09)konfidencik123 napisał(a): [ -> ]
(14-September-2019 09:08:53)Admin napisał(a): [ -> ]1. mape hefajstosa poprawilem

jednak da sie rzucac bo 2 miesiace temu kliknalem niechcacy i polecialo . to samo z oko giganta odlecialo 2 dni temu gram na minefox.pl

weryfikowałem i się nie da, a od miesiecy zadnych aktualizacji nie było.
cos ci sie banan chyba pomylilo zobacz na to :https://www.youtube.com/watch?v=7WjdPTwuhF0&feature=youtu.be
Pytanie banan poprawiłeś mapę szatana czy to była literówka ??? Edit ostatnio robilem szatana i nie bylo zadnej roznicy mapy oraz wyszedl poza nia lecz wrocil
(14-September-2019 11:54:18)Admin napisał(a): [ -> ]
(14-September-2019 11:50:09)konfidencik123 napisał(a): [ -> ]

weryfikowałem i się nie da, a od miesiecy zadnych aktualizacji nie było.
zapomniales o tym poscie banan ? od 4 dni chyba czekam na odpowiedz
Teleport do szatana nie teleportuje już do szatana, tylko na dach jego sali. 2 przepustki zmarnowane...
Poza tym oprócz szatana, Mefisto regularnie wypada poza mapę.
Ostatnio też na Hefajstosie zostałem wyrzucony za rzekomy fly (którego oczywiście nie mam).
Średnio co druga przepustka przepada przez błędy.
Serdecznie proszę o naprawienie chociaż teleportu do szatana.
https://ibb.co/h7RRf8r
- juz na dach szatana nic was nie powinno tepac
- oko enderu tez dodatkowo zabezpieczylem.
- na mapie mefista poza okregiem tez dolzylem wszedzie bariere.
- jak za fly wyrzuca to musisz film zglosic, to jedyne co mozna zrobic to przepisac czesc skilli na inne, bo przeciez AC nie wylacze calkowicie, bo kazdy by latal.
Stron: 1 2
Przekierowanie