MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [unban] TylkoLech
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: TylkoLech
Czy byłeś kiedyś karany?: Banem nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ siedze sobię na wyspie,nagle musze iść na obiad,no to idę,akurat byłem na wyspie gracza Alpakem który no ma golemiarke i jestem tam afk,ale dlaczego dostałem bana to nie wiem,po 1. przecież jak będe na golemiarce to nawet jakbym biegał to i tak by sie respiły golemy,np. na jailu przy piecach afk nie jest zabroniony to dlaczego tutaj tak ma być?2. i jest do tego punkt w regulaminie? bo ja nie widziałem,jeżeli jednak jest to wątek niech ląduje odrazu do kosza.Dodam,że nie biłem tyych golemów tylko sobie stałem
Treść Bana: AFK na golemiarkach
Osoba banująca: Afrapul
Serwer: mineserver.pl (skyblock)
Cytat:ale dlaczego dostałem bana to nie wiem
Bo złamałeś regulamin, podpunkt niżej

Cytat:2. i jest do tego punkt w regulaminie? bo ja nie widziałem,jeżeli jednak jest to wątek niech ląduje odrazu do kosza.

Proszę o to punkt z regulaminu - http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-kor...ner%C3%B3w
Cytat:Jeśli gracz nie odpowie na wezwanie Administratora bądź Moderatora i nie zostanie wylogowany przez automatyczny system AntyAFK (podskoczy, poruszy się - nie zważając na rozgrywkę) może zostać zablokowany na czas nie dłuższy niż 10 dni.

Prośbę o UB - Odrzucam

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie