MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Róg WD [ankieta]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Drodzy gracze Wd oraz użytkownicy forum. Ta ankieta powstała w celu zdecydowania czy długość trwania silki 1 w rogu powinna zostać zmniejszona. Proszę o oddanie głosu. Dodam tylko, że jak ktoś chce może wypowiedzieć się w tym wątku bądź moim wcześniejszym.
Ja w sumie miałem pewną rzecz w głowie - Co powiecie aby zastosować taki zabieg jak z itemami Alchemii i spowodować żeby róg dawał siłę dopiero na początku 4 tury? O ile dałoby się to zrobić. Spowodowałoby to że ludzie przynajmniej nie będą ginąć natychmiast po pierwszych 2 minutach rozgrywki.
(06-September-2019 20:55:55)Dorian1998 napisał(a): [ -> ]Ja w sumie miałem pewną rzecz w głowie - Co powiecie aby zastosować taki zabieg jak z itemami Alchemii i spowodować żeby róg dawał siłę dopiero na początku 4 tury? O ile dałoby się to zrobić. Spowodowałoby to że ludzie przynajmniej nie będą ginąć natychmiast po pierwszych 2 minutach rozgrywki.

Niczego takiego na pewno nie będzie, jak wiadać zarówno ty dorian jak i niso macie swój świat i swoje poglądy oparte na własnych doświadczeniach z którymi społeczność WD się nie zgadza, czego efektem i potwierdzeniem są wyniki tej ankiety.

Ty dorian to już wogóle na wd jesteś świeżakiem na tym trybie więc wszelkie twoje sugestie odnośnie czegokolwiek nie biorę na poważnie pod uwagę bo wydaje ci się że wiesz wszystko najlepiej ale nie czujesz ani tego trybu ani jego klimatu który był budowany przez wiernych graczy WD przez długie lata.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie