MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Nie przestrzeganie swoich praw
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Kuzynxfps123
Nicki osób posądzonych: Mixpepe3
Najdokładniejsza data zdarzenia: 2019-09-05
Opis zdarzenia: Policjant dał mi bana ponieważ mnie nie słuchał
Dowody: Logi
Sugerowany wymiar kary: Pouczenie/Degrad
Serwer: minefox.pl
Miałeś 2 minuty na to by mi napisać AnyDeska, TeamVievera lub skype. Po 2 minutach czekania zapytałem się ciebie czy mi podasz cokolwiek. Nic nie odpisywałeś więc dostałeś bana. Napisałeś mi że ci skype nie działa w tym czasie gdy ja już klikałem enter to nie moja wina.
Logi:
[19:27:47] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Zolta] (Policja) MixPepe3: kuzynxfps123 masz 2 min na podanie skype /anydeska/teamvievera
[19:28:32] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Zolta] (Policja) MixPepe3: kuzynxfps123 masz 2 min na podanie skype /anydeska/teamvievera
[19:29:07] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Zolta] (Policja) MixPepe3: kuzynxfps123 masz 1 min na podanie skype /anydeska/teamvievera
[19:29:08] [Client thread/INFO]: [CHAT] [MSG] kuzynxfps123 » Ja: a za przyznanie na ile dostane bana bo nie mma czasu
[19:29:38] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Zolta] (Policja) MixPepe3: kuzynxfps123 perm
[19:29:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] §8§l[§4§lPOMOCY§8§l] §7[§4WD§7] §c§lkuzynxfps123§7: §f§la z jakiego powodu jestem sprawdzany mam prawo sie spytac
[19:30:09] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Zolta] (Policja) MixPepe3: kuzynxfps123 a taka kontrola
[19:30:39] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Zolta] (Policja) MixPepe3: podajesz czy nie
[19:31:11] [Client thread/INFO]: [CHAT] MF » MixPepe3 zbanowal kuzynxfps123 za 'Brak współpracy podczas sprawdzania.'
[19:31:11] [Client thread/INFO]: [CHAT] §8§l[§4§lPOMOCY§8§l] §7[§4WD§7] §c§lkuzynxfps123§7: §f§lmixpepe3 chce powiedziec ze mi nie dziala skype

Tu masz wszystko co się działo zawracałeś mi głowę i przy tym traciłeś swój cenny czas na to by mi podać skype/anydeska/teamvievera. Od razu tu napisze że nie dostaniesz unbana.
MixPepe3 wszystko wyjaśnił w poście wyżej, co tu więcej pisać. Dodatkowo sprawdziłem logi z Twojej gry na serwerze i widać w nich dokładnie - nie odpisywałeś na wiadomości Moderatora sprawdzającego. W takiej sytuacji nie pozostaje mi nic innego, jak po prostu odrzucić prośbę, Twoja ostatnia szansą pozostaje zakup odbanowania konta poprzez Nas serwerowy sklep. http://minefox.pl/sklep/?site=zakup&id=99
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie