MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: GTA 6 - Trzy Nowe Questy [Zdjęcia Recenzja]!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hejka,

kończę przygotowania 3 nowych questów na GTA 6,
poprzednie aktualizacje dotyczyły głównie itemshopu, dzisiejszy update jest przeznaczony dla wszystkich graczy i każdy może korzystać z tych questów (brak questów vipowskich).

Nowe Questy:
- Prowokacja (V)
- Brazylijskie Kobiety (IV)
- Skrzynka Depozytowa (IV)

Nowe NPC:
PABLO - Meksykanin
BRAJAN - Ameryknin
DAVID - Kolumbijczyk

Dostęp do nich znajdziecie u nowych npc Mafii Meksykańskiej, Amerykańskiej oraz Kolumbijskiej.

Poniżej zamieszczam kilka screenów nowych lokacji/map:

[Obrazek: image.php?di=6QQH]

[Obrazek: image.php?di=AX16]

[Obrazek: image.php?di=G4SZ]

[Obrazek: image.php?di=IZ9X]

[Obrazek: image.php?di=7IHH]

[Obrazek: image.php?di=DS8A]

[Obrazek: image.php?di=7ELX]

[Obrazek: image.php?di=JTJR]

[Obrazek: image.php?di=2ZRA]

dziś lub jutro powinny się pojawić dostępne, być może będą za łatwe lub za trudne albo wystąpią jakieś bugi wtedy je poprawie Smile nie mniej uważam że wyszło całkiem spoko Smile
Fajna sprawa. Czy na innych serwerach np McSurvi również się one pojawią?

EDIT: Już zauważyłem drobny błąd. W Banku Prywatnym porada brzmi: "Jeśli chcesz wykonać zadanie na Moście Kalingradzkim..." zamiast "...w Banku Prywatnym."
Moze w czasie, aktualnie tamnie przewiduje updatu zbyt duzo roznic juz jest pomiedzy trybami przedewszystkim zwiazanymi z silnikiem.\
Literowki fixed.
będą te qlesty na ms ?
nom
Wprowadziłem dziś też blokadę Dropu, dzieki czmeu nie wyrzucicie przypadkiem cennych przedmiotów. Blokadę można włączać i wyłączać komendą /drop

Prawdopodobnie dziś około godziny 18:00-19:00 odpale wam te nowe questy na mf
Sad ehh mnie dziś nie będzie na testach tych questów raczej i tak bym wiele nie zrobił bo jestem graczem MS a na mf nie mam zbyt dużo ale spróbuje wbić...
kiedy te qlesty na ms
raczej dzisiaj, za 5 min mam w planie brać się za wprowadzanie updatu na mineserwer.
Ok pótorej godzinki pracy z rana i aktualizacja na MS wprowadzona. Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie