MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Problem z nowymi rangami
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam administratorów mam takowy problem otóż jestem posiadaczem rangi iron na serwerze mineserwer na skyblocku. Zobaczyłem prawa tej rangi i pisało mi „dostęp do kopalni VIP (/wars kopalnia)” poszedłem do takowej kopalni i nie mogłem do niej wejść.

Proszę o jak najszybsze zajęcie się sprawą
Pozdrawiam Dominik Smile
Ranga IRON nie ma uprawnień do kopalni VIP,uprawnienia do niej są wypisane na spawnie kopalnia VIP jest bodajże od golda czy nawet diamenta
W liście przywilejów piszę że ranga iron ma dostęp do kopalni VIP jeżeli jest to błąd proszę go dodać

Jeżeli wejdzie się do sklepu koło tablicy piszą właśnie te przywileje w randze iron
A próbowałeś /warp VIP ? Może to literówka.
Wszystkiego próbowałem teraz gram na serwerze i wszyscy którzy mają rangę iron kłócą się dlaczego nie da się do tej strefy VIP wejść
Proszę o jak najszybsze naprawienie błędu i przywróceniu rangi iron strefy VIP pod komendą /warp kopalnia
I wszystko sie zgadza iron nigdy nie mial dostępu do kopalni vip i od samego poczatku jest to przedstawione w ten sposób:

https://screenpresso.com/=Ie6Tb

pewnie myląca była wiadomość przy wchodzeniu do kopalni że wymagana jest ranga specjalna nie mniej dostęp posiada ranga gold, diament i emerald zgodnie z opisem.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie