Witam administratorów mam takowy problem otóż jestem posiadaczem rangi iron na serwerze mineserwer na skyblocku. Zobaczyłem prawa tej rangi i pisało mi „dostęp do kopalni VIP (/wars kopalnia)” poszedłem do takowej kopalni i nie mogłem do niej wejść.
Proszę o jak najszybsze zajęcie się sprawą
Pozdrawiam Dominik

Ranga IRON nie ma uprawnień do kopalni VIP,uprawnienia do niej są wypisane na spawnie kopalnia VIP jest bodajże od golda czy nawet diamenta
W liście przywilejów piszę że ranga iron ma dostęp do kopalni VIP jeżeli jest to błąd proszę go dodać
Jeżeli wejdzie się do sklepu koło tablicy piszą właśnie te przywileje w randze iron
A próbowałeś /warp VIP ? Może to literówka.
Wszystkiego próbowałem teraz gram na serwerze i wszyscy którzy mają rangę iron kłócą się dlaczego nie da się do tej strefy VIP wejść
Proszę o jak najszybsze naprawienie błędu i przywróceniu rangi iron strefy VIP pod komendą /warp kopalnia
I wszystko sie zgadza iron nigdy nie mial dostępu do kopalni vip i od samego poczatku jest to przedstawione w ten sposób:
https://screenpresso.com/=Ie6Tb
pewnie myląca była wiadomość przy wchodzeniu do kopalni że wymagana jest ranga specjalna nie mniej dostęp posiada ranga gold, diament i emerald zgodnie z opisem.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!