MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Błędy po aktualizacji
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1. Item frame - nie można położyć (dać na skrzynkę czy ścianę) nowej ramki i zniszczyć starej ramki
2. Szkielety na /warp kraina, zdziwiło mnie to, że w 2 rzeczach za orby i 2 prot V szkielet wziął mnie na hita, sprawdziłem później to w jakimś losowym żelaznym eq i szkielet jednym uderzeniem zabrał mi 9/10 serduszek.

edit.
3. Po spawnie chodzi jakiś wieśniak "Handlarz Orbow", Widocznie podszywa się pod właściwego npc, oferuje to co zwykły wieśniak.
4. Eq za orby, Chodzi o to, że eq, które dodaje albo siłę albo punkty życia nie daje nam pancerza (te ikonki nad serduszkami). Chociaż myślę, że domyślnie pancerz jest pełny, bo na wersji 1.8 mamy wszystkie zapełnione ikonki a na nowszych wersjach takich jak 1.12 jest tylko do połowy.
Ja też od sobie bo pisałem w innym temacie ...

1. Ramki brak możliwości zdejmowania i wieszania

2. nie mozna robić haste 2

3. Tak boska zbroja nie daje pełnej zbroi daje 5 serc ale po założeniu np buty boskie zbroja jest nie pełna

4. mało moze ważne ale no po wypiciu potki siły była w rogu ikona a teraz tylko wiadomo że się jest na potce wchodząc w eq a to nie wygodne
Cytat: 4. mało moze ważne ale no po wypiciu potki siły była w rogu ikona a teraz tylko wiadomo że się jest na potce wchodząc w eq a to nie wygodne

Z tego co wiem jest to kwestia zmiany silnika na 1.12 - i tak ta wersja ma Smile
Był.problem z kluczami zwykła i rzadka skrzynia ale sam się rozwiązał po prostu Stare klucze przed aktualizacją zebrane nie działają natomiast nowe świecą się jak klucz do wyspy pryzmarynu i te są dobre ....

State potki z levelem jak ktoś miał to do śmieci nowe są w kształcie stolika do alchemi Stare po wypiciu nic nie dają
item frame poprawione, na ms juz dzialaja na mf beda dzialac po restarcie trybu.
szkielety na krainie rowniez naprawione, sa silne ale w miare rozsadku w diax eq bez enchantow dostaje sie po 1,5-2 serca.

w secie prot 4 juz jest malo po 0,5 serca najczesciej.

jak powyzej na mineserwer juz dziala na minefox bedzie po restarcie trybu.
Cytat:3. Po spawnie chodzi jakiś wieśniak "Handlarz Orbow", Widocznie podszywa się pod właściwego npc, oferuje to co zwykły wieśniak.
wszystko dziala jak nalezy, mogl zostac stary villager ktory nie jest npckiem tylko zwyklym mobem z nazwa starego npc... wystarczy go walnac mieczem i zginie.
Cytat:4. Eq za orby, Chodzi o to, że eq, które dodaje albo siłę albo punkty życia nie daje nam pancerza (te ikonki nad serduszkami). Chociaż myślę, że domyślnie pancerz jest pełny, bo na wersji 1.8 mamy wszystkie zapełnione ikonki a na nowszych wersjach takich jak 1.12 jest tylko do połowy.

I tak bedzie to działać na najnowszych silniku mc, nie ma tu czego fixować, takie zmiany atrybutów wprowadził minecraft dla najnowyszch wersji.
Problemem tych starych przedmiotów jest tu przedewszystkim to co czyni je magicznymi czyli dodatkowe atak czy dodatkowa szybkość.

Można wprowadzić nowe albo inne boskie nie mniej dla starych przedmiotów nic to nie zmieni.
Przekierowanie