Cześć, przychodzę z problemem który występuje na trybie.
Mianowicie chodzi oto ,że niedawno znerfiliście niezniszczalność w hartowanym kilofie.
Tylko teraz musiało coś się przestawić i mając kilof z naprawą 4 i niezniszczalnością 2 kilof się normalnie niszczy.
Proszę o naprawienie Niezniszczalności na normalnych kilofach.
Pozdrawiam
Myślę że Banan celowo znerfił niezniszczalność na kilofach żeby "niezniszczalny" kilof mógł być tylko jak ktoś ma Niezniszczalność 3 i Naprawę 4.
Jednak Banan, mały komunikat - przez tego nerfa niezniszczalności Hartowany Kilof stracił dość sporo potencjału, więc gdybyś buffnął na nim Niezniszczalność do 10 zamiast 5, myślę że to by wystarczyło aby zrekompensować globalnego nerfa, jednocześnie nie Niszcząc (see what I did there?) Hartowanego za bardzo.
(01-September-2019 23:24:16)Dorian1998 napisał(a): [ -> ]Myślę że Banan celowo znerfił niezniszczalność na kilofach żeby "niezniszczalny" kilof mógł być tylko jak ktoś ma Niezniszczalność 3 i Naprawę 4.
Jednak Banan, mały komunikat - przez tego nerfa niezniszczalności Hartowany Kilof stracił dość sporo potencjału, więc gdybyś buffnął na nim Niezniszczalność do 10 zamiast 5, myślę że to by wystarczyło aby zrekompensować globalnego nerfa, jednocześnie nie Niszcząc (see what I did there?) Hartowanego za bardzo.
Dobrze ,że znerfił to hartowany kilof był op. Ale jeżeli mając na kilofie enchanty takie jak naprawa 4 i niezniszczalność 2 , kilof się niszczy to trochę słaboo.
(01-September-2019 23:24:16)Dorian1998 napisał(a): [ -> ]Myślę że Banan celowo znerfił niezniszczalność na kilofach żeby "niezniszczalny" kilof mógł być tylko jak ktoś ma Niezniszczalność 3 i Naprawę 4.
No nie wiem, czy kilofy z niezniszczalnością o poziom wyżej są niezniszczalne...
https://zapodaj.net/6726a8793efae.png.html - 1/3 kilofu mi już zleciła. Co będzie, gdy dojdzie do 0...? Szkoda, by się zniszczył tak dobry kilof
@edit
Chciałbym dodać, że % na naprawę kilofu jest stosunkowo za mały. Niegdyś naprawiał mi się cały czas i durability nie spadało poniżej 1500, a teraz? Ponoć jest 18% na naprawę, co nie jest zauważalne, szczególnie, gdy aktywuje nam się Super Breaker, gdzie szanse na naprawienie się go chociaż raz mamy jeszcze większe - nie naprawia się
Ja nie widzę problemu, mam kilof z Niezniszczalnością 3 i Naprawą 4, naprawia się szybciej niż niszczy.
Dziwne, już mi ponad połowa zeszła, jakbym miał niezniszczalność 3 i naprawę 1-2
pozostaje ci go po prostu ulepszyc do niezniszczlnosci 3 i tyle, a nerf byl bo upgradowanie niezniszczalnosci do 3 poziomu dalej nie bylo wymagane do uzyskania perfekcyjnej niezniszczalnosci. Plakac nie masz o co pozostaje Ci jedynie ulepszyc niezniszczalnosc i bedziesz cieszyc sie niezniszczalnym kilofem.
@up
Chyba nie przeczytałeś mojej pierwszej odpowiedzi... Jest tam wyraźnie
POKAZANE, że mój kilof posiada niezniszczalność na najwyższym poziomie, a mimo to wciąż mu durability spada z minuty na minutę kopania. Co do tego, co napisałeś
(02-September-2019 21:06:51)Admin napisał(a): [ -> ]Plakac nie masz o co pozostaje Ci jedynie ulepszyc niezniszczalnosc i bedziesz cieszyc sie niezniszczalnym kilofem.
Jeżeli owy enchant ulepszony na max ma nam zapewnić pewną niezniszczalność, to niech już tak będzie
kazdy inny ktory posiada taki kilof w eq (4napr 3 niezniszcz) nie jest w stanie go zniszczyc co zaobserwowałem, potestuj moze niedawno go ulepszyles i nei zdazyl sie zregenerowac. Jak bedzie problem - poprawie.
Na moim kilofie niezniszczalność 3 i naprawe 4 mam od ponad miesiąca. Przez ten czas nie było z tym problemu, naprawiał się na nówkę. Dopiero teraz zaczął się ten problem. Kto wie, może mam aż taki nie fart, lecz śmiem wątpić, że AŻ TAKIEGO