MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zresetowane /staty
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej,
problemem są zresetowane statystyki po aktualizacji sb. Z tego co mi wiadomo, część graczy zachowała swoje staty a druga część je utraciła. W moim przypadku po wpisaniu /staty miałem wszystko wyzerowane, lecz po wpisaniu /top na moim miejscu z moim wynikiem widnieje nazwa: _INVALID_OLD_USERNAME_. Wygląda na to, że moje staty są obecne, ale nie zostały mi przypisane. Pytanie, czy można liczyć na odzyskanie swoich statystyk?
Na odzyskanie marne szanse, bo to nowy plugin przystosowany do nowej wersji 1.14, była prowadzona migracja ze starego antycznego pluginu na tyle na ile on na to pozwalał, nie mniej jeśli części graczy działa a części nie to sprawidliwie będzie aby były wyzerowane wszystkim.
Jest to jakaś myśl bo alpakem pracował i wypracował 2 miejsce ... Ale szkoda innych mysle ze na Spawn postawić tablicę wyników ./staty do teraz i wyzerowac będzie to też wyróżnienie tzw top 10 tki co wy na to
Trochę szkoda, że nie da się tego inaczej rozwiązać..
No szkoda nie szkoda sa plusy

Czyli jest szansa być nr 1 bo Krzysia już by się nie dogonilo hehe

A zobaczy czy możesz robić haste 2 może stąd ten błąd niby staty są ale haste 2 się nie da robić pomimo ze jest alchemia ponad 300 coś tu się wymieszalo

Ogólnie nie tylko ja a dziwnie szybko dziś mi się ttopory szybko wbijaly a przy 1900 powinno wolno iść
Według mnie na plus wyzerowanie wszystkim statystyk. Ja osobiście mam wszystko jak dawniej, ale dlaczego tylko niektórzy mają mieć ciężej? Tongue
No ja gram 3 godz dziennie max będzie to dla mnie znów wyzwanie wejść do top i o to chyba chodzi

2 córki spać a tata buszuje do 24 na serwie
Przekierowanie