31-August-2019, 23:09:34
01-September-2019, 10:24:15
Jaki serwer masz teraz na myśli ?
01-September-2019, 10:29:08
Mineserwer
05-September-2019, 20:16:35
Heja!
W dniu dzisiejszym wyspy wróciły ponownie do użytku graczy. Mam nadzieję że problem z mobami został tam finalnie wyeliminowany.
Pojawiły się też następujące zmiany w tych mobach:
- zmniejszenie ilości życia ogników ze 160 do 80
- zmniejszenie ilości życia strażników ze 100 do 50
A ponieważ musieliście czekać to pomyślałem też o zupełnie innym problemie jaki często bywał na SB i oto nowość od dziś wprowadzona:
Na /warp kopalnia przy kowadłach pojawił się Strażnik Kuźni. Gdyby w kopalni zabrakło kowadeł, wystarczy podejść do strażnika i kliknąć na niego prawym przyciskiem myszy i w przeciągu 3 sekund kowadła zostaną zregenerowane automatycznie.
Powyższe zmiany dotyczą oczywiście serwera Mineserwer.pl
W dniu dzisiejszym wyspy wróciły ponownie do użytku graczy. Mam nadzieję że problem z mobami został tam finalnie wyeliminowany.
Pojawiły się też następujące zmiany w tych mobach:
- zmniejszenie ilości życia ogników ze 160 do 80
- zmniejszenie ilości życia strażników ze 100 do 50
A ponieważ musieliście czekać to pomyślałem też o zupełnie innym problemie jaki często bywał na SB i oto nowość od dziś wprowadzona:
Na /warp kopalnia przy kowadłach pojawił się Strażnik Kuźni. Gdyby w kopalni zabrakło kowadeł, wystarczy podejść do strażnika i kliknąć na niego prawym przyciskiem myszy i w przeciągu 3 sekund kowadła zostaną zregenerowane automatycznie.
Powyższe zmiany dotyczą oczywiście serwera Mineserwer.pl
05-September-2019, 20:58:57
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=PT0G]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=PT0G)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!