MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pisanie kolorowo w Minecraft
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Serdecznie!
Przed odejściem Notcha Morzna było pisać kolorowo nawet na tabliczkach Lecz w wersji 1.8 Morzna pisać kolorowo na światach Więc w START wpisz uruchom Itam wpisz: %AppData% i otwieraj po kolei: roaming > .minecraft > saves I zmień nazwe świata ale żeby nazwa zawierała znak § Jak Napisać § Kompinacją: [Lewy Alt]
+ [2] + [1] Na numlocku numlock musi być wlaczony. tak jak na niekturych serwerach np. &4TEXT i jest na czerwono. nie dodam zdjęć bo nie wiem jak je zrobić.
Na książce z piurem morzna pisać kolorowo zkopiuj § i wklej do książki Za pomocą kombinacji: [Ctrl] + [V]
Sam to Wymyśliłem przegłądałem minecraft.net i znalazłem że §4 jast jak na serwerach &4

Nie Dawajcie Niepozytywnych Komentarzy PLISS Sad

Jak nie zrozumieliście nie piszcie żadnego komentarza!

Chyba też działa na starszych Wersjach

Ankieta Info: CommandBloki ale takie że nie widać ich dzałania!

Sory Za Błędy Blush
W sumie po co to komu ?
Azaliż wyrażanie twe na piśmie bluźnierstwem dla języka jest, więc poprawę ortografii wykonaj i może wtedy oczy me na te wskazówki zwrócę.
(08-September-2015 09:15:51)KalisPro napisał(a): [ -> ]W sumie po co to komu ?
Do Serwera A co?

Do Serwera A co?

Do Serwera A co?

Do Serwera A co?
Cytat:Jak nie zrozumieliście nie piszcie żadnego komentarza!

Jeżeli ktoś nie rozumie poradnika, oznacza to że źle go napisałeś i powinieneś wyjaśnić to w odpowiedni sposób.

No, chyba że jest skretyniałym idiotą. Ale napisałeś to w tak nieczytelny sposób, że niejeden może nie zrozumieć...

, , , , , , , , , , , ,
Masz tu kilka przecinków, korzystaj z nich mądrze.
A mi sie podoba. Big Grin
Ogarnij się. Ogarnij orto. Nie wkleja się alt + v tylko ctrl + v. Bardziej mógłbyś uważać w pierwszej klasie na informatyce gdy to się uczyło wklejać zdjęcia do painta.

Kolory na serwerze:
Pochodzą od Pluginu Essentials i pisze się je tak samo, co na singleplayer, tylko, że § jest zastąpione &.

Jest wiele kolorów, nie tylko &4, a jak czegoś nie potrafisz robić i się na tym nie znaj, to tego nie rób, bo się kompromitujesz.
Poradnik beznadziejny, beznadziejnie wygląda. Moim zdaniem nadaje się nawet do kosza.
Fajny jest na singla ale na multi nie jest potrzebny do niczego łap +
Nooooo według mnie do zamknięcia / kosz wątek nieaktywny i dla mnie bezsensowny
Dokładnie poradnik niepotrzebny, zresztą i tak jest tego trochę na YT.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie